2777
2789

قبل ازدواج کسی خاصی مدنظرش نبوده باشه و خیلی دعا کنه که یک همسر خوب گیرش بیاد

لطفا اگه همچین موردی دیدین تعریف کنین

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم کسی رو که این اتفاق افتاده

میشه تعریف کنی عزیزم

چند وقت دعا کرده و آیا الان راضی هست؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
خودم

چقدر دعا کردین 

ختم و چله برداشتین؟

بله خودم خیلی راضی نیستم ولی بدم نی

ختم و چله برمیداشتین؟

منظورت كدوم دعاست؟ دعاي عادي يا اون دعاهايي كه روي كاغذ مينويسن؟

دعای از خدا خوستن

نذر کنی ، نماز و ادعیه شرعی بخونی تا خدا حاجتت بده 

خدا رو شکر راضیه ولی خیلی دعا می‌کرد با گریه اصلانمی‌دونم چند وقت اونقدر در جریان نیستم

سنشون بالا بود؟

چقدر دعا کردین ختم و چله برداشتین؟

نه فقط حرم امام رضا که میرفتم میگفتم لطفا خودتون برام یک همسر فوق العاده پیدا کنید و وقتی اومد به خواستگاریم نذارید بی دلیل ردش کنم

و واقعا هم همین شد و خدا رو شکر بابت این لطف بزرگش 

البته بعد ها فهمیدم همسرم هم ازدواجشو به امام رضا سپرده بوده و واسطه بینمون امام رضا بود😍

سلام عزیزم

من خودم چون خیلی ازدواجی بودم از ۱۹ سالگی شروع کردم دعاها و ختمای مختلف گرفتم،کربلا و مشهد رفتم و ...

الحمدلله دوسال بعدش جواب داد

همسرم خیلی آدم خوبیه ولی خب زندگیم مثل همیشه مشکلات خودشو داره