الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم مادرزنه عقلش مشکل داره باید دعا میکرد شفا پیدا کنه والا تربیت معلم باشی و...
خیلی شوهره علنی پیش همه میگه به زن نباید پول داد،من حقوقم و طلا میخرم میدم مادرم نگه داره چرا بدم دختر مردم بخوره،بچه اولش دختره هر جا نشسته بود می گفت زنم نمیتونه پسر بیاره اون مردهایی که پسر دارن غم ندارن،تاچند سال بعد از بچه اول زنش نازایی گرفت همه جا می گفت یه دختر پس انداخته دیگه عرضه نداره بچه بیاره ولی مادرزن ،پدرزن وبرادرهای دختره عین یک غلام حلقه به گوش هستن برای داماد ،میکن دامادمون رو باید به هر روشی نگه داریم خدا بهمون هدیه داده
شاید میخوان بااین تعرف کردنا حفظ ظاهر کنن خودم از زندگی فعلیم مجردیم ناراضیم ولی بعضی وقتا پیش مردم ...
نه حفظ ظاهر نیست که جلو جمع تو مهمونی ها پسره علنی حرف بارشون میکنه ،دلیلشون اینه که میگن دامادمون رو از خدا خواستیم ،خدا هدیه داده پس بهترین قسمت برای دخترشون بوده
به خدا تو کل اقوام ما این خانواده اینطورین،یعنی زن شوهر عجیب با بچه های عجیبتر هیچکس تو فامیل نمیتونه درکشون کنه سه تا پسر فوق دارن ولی سنتی هستن براین عقیده که تنها ویژگی شوهر باید مرد باشه همین دیگه چیز دیگه ای مهم نیست