2777
2789
عنوان

کسی هست ازدواجش حاصل دعاهاش باشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 42 پست
من سه ماه بعدش ازدواج کردم دعا یه بخشیش هست خودتم باید تلاش کنید

خب برای ازدواج تلاش خاصی نمیشه کرد

الانم جامعه یک جوری شده خیلیا ازدواج میکنن ولی موفق نمیشن و به طلاق ختم میشه

من بیشتر برای بخت خوب دعا میکنم هرزمان بود خوب باشه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
من شوهر خوبی خدا بهم داده عالی نیست ولی در مجموع راضیم بددهن و فحاشی نیست دست بزن ندارع شمام نیست اه ...

خوشبخت باشین در کل نظرمن به قسمت وتقدیر هست این خانوم فامیل ما اگر چله هم برنمی داشت باز هم همین شوهر نصیب دخترش میشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت باشین در کل نظرمن به قسمت وتقدیر هست این خانوم فامیل ما اگر چله هم برنمی داشت باز هم همین شوه ...

به نظرم مادرزنه عقلش مشکل داره باید دعا می‌کرد شفا پیدا کنه والا تربیت معلم باشی و...

ما کردستانی هستیم تربیت معلم قم قبول شده بود کلاسها که شروع شد شوهر کرد شوهرش گفته زن خراب میره دانش ...

شاید میخوان بااین تعرف کردنا حفظ ظاهر کنن 

خودم از زندگی فعلیم مجردیم ناراضیم ولی بعضی وقتا پیش مردم میگم زندگیم خوبه مجردی عالیه

نمیخوام دیگران شکستم ببینن...

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
به نظرم مادرزنه عقلش مشکل داره باید دعا می‌کرد شفا پیدا کنه والا تربیت معلم باشی و...

خیلی شوهره علنی پیش همه میگه به زن نباید پول داد،من حقوقم و طلا میخرم میدم مادرم نگه داره چرا بدم دختر مردم بخوره،بچه اولش دختره هر جا نشسته بود می گفت زنم نمیتونه پسر بیاره اون مردهایی که پسر دارن غم ندارن،تاچند سال بعد از بچه اول زنش نازایی گرفت همه جا می گفت یه دختر پس انداخته دیگه عرضه نداره بچه بیاره ولی مادرزن ،پدرزن وبرادرهای دختره عین یک غلام حلقه به گوش هستن برای داماد ،میکن دامادمون رو باید به هر روشی نگه داریم خدا بهمون هدیه داده

شاید میخوان بااین تعرف کردنا حفظ ظاهر کنن خودم از زندگی فعلیم مجردیم ناراضیم ولی بعضی وقتا پیش مردم ...

نه حفظ ظاهر نیست که جلو جمع تو مهمونی ها پسره علنی حرف بارشون می‌کنه ،دلیلشون اینه که میگن دامادمون رو از خدا خواستیم ،خدا هدیه داده پس بهترین قسمت برای دخترشون بوده

نه حفظ ظاهر نیست که جلو جمع تو مهمونی ها پسره علنی حرف بارشون می‌کنه ،دلیلشون اینه که میگن دامادمون ...

اها چ فکر اشتباهی

ادم وقتی دعا میکنه چله ای چیزی برمیداره خواستگار میاد ولی دلیل نمیشه خوب باشن باید تحقیق کرد 

پعع یعنی یه مرد اینهمه ارزش داره

به خدا تو کل اقوام ما این خانواده اینطورین،یعنی زن شوهر عجیب با بچه های عجیبتر هیچکس تو فامیل نمیتونه درکشون کنه سه تا پسر فوق دارن ولی سنتی هستن براین عقیده که تنها ویژگی شوهر باید مرد باشه همین دیگه چیز دیگه ای مهم نیست

سلام عزیزم خداروشکر خوشبخت باشینمنم حرم امام رضا میرم..دیگه نمیدونم قسمتم کی باشهفقط میخوام هروقت شد ...

نگران نباشید

خدا بهترینا رو برا همه رقم میزنه

همه زندگی ها هم بالا پایینای خودشونو در هر صورت دارن.

مهم اینه که آدم بلد باشه روحیه شکرگزاری رو

اون وقت خودشو خوشبخت ترین میبینه