2777
2789

سلام دوستای عزیز

دوستان هرکسی که میتونه کمکم کنه من سه ساله تو اقدام واسه بارداری رفتم دکتر دوماه پشت سرهم ۲۴ پری شدم ماه بعدش ۱۲ پری شدم ماه بعدش ۶ دو ماه پری منظم بود تا این ماه که ۱۳روز عقب انداختم و ترشحات سفیدی داشتم خوشحال شدم گفتم بار دارم رفتم بیبی چک استفاده کردم ولی متاسفانه منفی شد 😔😔😔😔😢😢😢😢از دیشبم لکه های قهویی میاد خیلی کم میخواستم ببینم باز پری لعنتی میخواد بیاد یا علامت های بارداری تورو خدا هرکی میتونه سریع جوابمو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
وای دقیقا من اینجوری بودم ولی منفی بود همه چی هنوزم پری نشدم شما لاردار بودی آخر یا نه؟

منم همه این علائمو دارم اولین باره اینقد عقب میندازم من ایودی دارم شک کردم به بارداری خارج رحمی😱

رفتم دکتر گفت معلوم نیس

چندروزه یهو دلدرد میگیرم درد پریودی بعد میره 

اگه فهمیدین دلیلش چیه منم بیخبر نزارین صواب میکنید😘😘😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همه این علائمو دارم اولین باره اینقد عقب میندازم من ایودی دارم شک کردم به بارداری خارج رحمی😱 ر ...

عزیزم اون ماه باردار نبودم.هنوزم تو اقدامم خبری نیس

این ماهم دقیقا همون مدلم موعد پریمم گذشته و هیچ

نیازمند معجزه

فکر نمیکنم چیز خاصی باشه منم خیلی عقب مینداختم چند بار هم اینطوری شد تازه قرص هم مصرف نمیکردم ولی ترشح سفید رو داشتم ولی برعکس وقتی حامله شدم کلا ترشحات همه قطع شد هیچ حس خاصی هم نداشتم نه دل درد نه هیچی

سلام دوستای عزیز دوستان هرکسی که میتونه کمکم کنه من سه ساله تو اقدام واسه بارداری رفتم دکتر دوماه پ ...

نمیخوام ناامیدت کنم ولی منم هروقت بی بی منفی میشد حتی ترشحات هم داشتم وشروع پری با همین لکه ها بود تا دو روز بعد معمولا پری میومد دیگه هروقت لکه میدیدم

عزیزم اون ماه باردار نبودم.هنوزم تو اقدامم خبری نیس این ماهم دقیقا همون مدلم موعد پریمم گذشته و هیچ

ان شاالله خدابه زودی بهت یه بچه سالم وخوشگل وناز بده .

همیشه خداروشکر کن تاخدا زودتر خواستتو بده

(سمع الله لمن حمده)

ان شاالله خدابه زودی بهت یه بچه سالم وخوشگل وناز بده . همیشه خداروشکر کن تاخدا زودتر خواستتو بده ( ...

مرسی فداتشم انشالله به شمام همینطور😘توکلم بخدا هست و همیشه شاکرشم انشالله صلاحش بود به ماهم بچه بده

نیازمند معجزه
نمیخوام ناامیدت کنم ولی منم هروقت بی بی منفی میشد حتی ترشحات هم داشتم وشروع پری با همین لکه ها بود ت ...

عزیزم این پیام مال خیلی وقت پیشه من الان به شکر خدا ۴ماهه باردارم

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

کسی میتونه کمکم کنه؟من برج سه رابطه داشتم قرص اورژانس مصرف کردم برج چهاربییتوهفتم پری شدم ولی برج پنج هفت روزداره میگذره هنوپری نشدم یه رابطه سطحی داشتم من هنوزباکرم عرق رازیانه میخورم.دلیلیشوکسی میدونه؟تست زدم منفی بود.میترسم توروخدا

منم یه سوال بکنم؟!من پریودم از ۱۸ ام رسید ب چهارم.در طی چن ماه عقب افتاد.این ماه انتظار داشتم چهارم بشم.وتا الان نشدم.دیروز ی لک خورد.در حین ورزش.دیگه پریود نشدم.تا الان.پهلوهام درد میکنه.زیر شکمم گاهی درد میکنه.ترشحم دارم.ترشح کش داره حالت عادی نیست.مثل ترشحات سفید حاصل از عفونته😔😔نگرانم..من نامزدم ولی رابطه جنسی نداشتیم(دخول) که ب حاملگی شک کنم.ولی انقد سرچ کردم همه علائم حاملگیو میارن..استرس گرفتم😭😔😔

در انتظار نی نی :)