2777
2789

سلام دوستان شرایط دخترمو داخل امضام گفتم💔 شاید برای شما مسخره باشه بکید این دیوونه چی میگی ولی امان از دل منه مادر😭😭

🍀🍀🍀🍀 میشه به نیت اینکه دخترم امسال مدرسه اش رو به سلامتی و خوشی تموم کنه و سلامت بره مدرسه و برگرده به نیت دختر من که اسمم سعیده اس هر دعایی به قلبای مهربونتون بخونید🍀🍀

فکر کنین برای خواهر یا دختر خودتون میخونید چون من کسی رو ندارم😔الهی خدا خودش عوضش رو بهتون بده دلتون رو شاد کنه مشکلاتتون رو حل کنه👈👈👈خداوند به موسی فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود.! موسی عرض کرد چگونه؟ خداوند فرمود: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ا ی.🍀

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به خدا توکل کن انسان های خوب کم نیستند ازشون کمک بگیر و ازشون کمک بخواه قطعا با پرس و جو انسان ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

سلام عزیزم یه نادعلی برات می خونم ایشالا مشکلت حل بشه شما هم برای من دعا کن

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده