2777
2789
عنوان

نامزدم از مامانش ناراحت شد😅

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 20 پست

هر قدر خودت رو از مسائل شخصی اونا دور نگه داری و کمتر نظر بدی رها تر و آزاد تری، یه چیزی بین اون 2 نفره همونجا باید تموم بشه

نهایت کاری که میتونی بکنی اینه:

آقا فلانی بابت حس بد و ناراحتی که داری متاسفم اما دنیا خیلی کوتاه تر از اینه بخواین غما رو بزرگش کنید و کشش بدید. 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
هر قدر خودت رو از مسائل شخصی اونا دور نگه داری و کمار نظر بدی رها تر و آزاد تری، یه یچزی بین اون 2 ن ...

اره 

گفتم یدونه ای همین طلا هم اخر واسه خودته مهم نیست سرمایست دیگه

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارههه خودمم فکر کردم ممکنه

مردا اول آخر پشت مادرشون هستن 

اینو همیشه یادت باشه 

هنوز اول راهی سعی با سیاست پیش بری تا نشی عروس بده

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

ممنونم نه پول خودش بود

عزیزم بهتر بود 8 تومن پسر رو میداد و بعد برا خودشم خرید میکرد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خودشم میگه یه روز دیگه میرفت با این که دید من پول کم اوردم براش مهم نبودم

دقیقا 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤