2777
2789

سلام من کاربر خیلی قدیمژم بخاطر جو سایت یسالیه ذفته بودم برگشتم‌.

خانمای عزیز من ۲۰ سالمه،یه دختر معمولی از یه خانواده معمولیم و دانشگاه نرفتم،قراره امسال کنکور بدم

افسردگی داشتم تازه‌خوب شدم.

یک خواستگار دارم،که خانوادم به شدت تحت فشارم میزارن آشنا شیم

ایشون دانشجوی دندون پزشکی سال اولشونه متولد ۸۲ هستن(چند سال پشت کنکور بودن)

دوستای خانوادگی هستیم و تابستون بعد چند سال منو دیدن و خوششون اومده

خونه و ماشین دارن ولی یه شهر دیگه که یساعتو نیم فاصله داریم خودشونم اهل اونجان

من که گفتم کم کمش یک سال آشنا بشیم بعد میریم پیش مشاور بعد یکسال از اونهم بحث خواستگاری اینا قبول کرده آقا.هر چی شرط گذاشتم قبول کردن حتی گفتم زنگ و پیام اینام ممنوعه کلا گفتن باشه فقط یکبار قراره ببینم همو چند روز دیگه زیر نظر خانواده ها

خلاصه ایشون از هر لحاظ عالی و رفتارشونم باهام خیلی خوبه خوش اخلاق خانواده خوب

صرفا مشکلم اینه 🛑

من توی مشکلات خیلی سختی بودم و تنها توسل به امام حسین و کمک خدا نجاتم داد من آدم خیلی بی دینی بودم ولی وقتی نجاتم دادن به شدت مدیون اهل بیت شدم و مذهبیم به عبارتی

ولی این آقا اصلااااا اعتقاد ندارن و گفتن اعتقادات شما برای من محترمه مخالفتم نمیکنم هیچوقت باهاش

احساس میکنم خیلی به مشکل قراره بخوریم

نمونش به شوخی صحبت افتاد گفتم من نذر کردم اسم‌پسرمو حسین بزارم گفت من هیچوقت اسم بچه مو مذهبی نمیزارم

نمدونم سردرگمم شما مثل یه مامان راهنماییم کنید😢

همه زندگیم و دنیام امام حسین و حضرت ابوالفضل همه آرزوم کربلا

اگ دختر خانواده اصیل و بافرهنگی داشته باشه میدونه ازدواج دخترش زیر ۲۵ خطاس

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

اگ دختر خانواده اصیل و بافرهنگی داشته باشه میدونه ازدواج دخترش زیر ۲۵ خطاس

عزیزم خانواده من سنتی هستن و فکر بسته ای دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خانواده من سنتی هستن و فکر بسته ای دارن

تو نباید ادانه دهنده ذهنای معیوب باشی

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ب هیچ عنوان توصیه نمیشه 

سراسر زندگی تون جر و بحث و دعوا میشه 

تو میخوای نوحه گوش کنی اون حالش بهم میخوره

تو سفر اماکن مذهبی دوس داری اون نه 

تو تربیت بچه ب مشکلات خیییلی زیادی میخوری 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

ب هیچ عنوان توصیه نمیشه سراسر زندگی تون جر و بحث و دعوا میشه تو میخوای نوحه گوش کنی اون حالش بهم میخ ...

دقیقا به همینا دارم فکر میکنم

ردشون کنم؟

ی نکته خواهرانه 

نذر میکنید نذری کنید ‌ ک اثرش تو زندگی خودت باشه نه اینکه اسم یه طفل معصوم دیگه چیزی بذارید ک شاید خوشش نیاد در آینده..

مثلا نذر کنید اسم خودتون رو بذارید رقیه یا هرچی

من آدم غیر مذهبی نیستم ،ولی ب شدت اطرافم مواردی دیدم ک بچه ها کلی ناراحت و افسردن از اسامی مذهبی گ بهشون تحمیل شده و ب چالش خوردن با خونواده

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

دقیقا به همینا دارم فکر میکنمردشون کنم؟

بنظر من بله قطعا 

ی چیز دیگ خودتون در چ حد مذهبی هستین؟

خیلی مدیونم به اهل بیت

ظاهری چادری ام 

و محجبه

ولی خب دلی خیلی خیلی 

یعنی همه زندگیم اهل بیته

خیلی مدیونم به اهل بیتظاهری چادری ام و محجبهولی خب دلی خیلی خیلی یعنی همه زندگیم اهل بیته

پس بقول یکاربر ممکنه ب مشکل بخورین چون وقتی رو اسم بچش انقد مخالف مذهبی دیگ در ابعاد دیگ زندگی احتمالش هست اختلاف داشته باشین

زندگی میگن برای زنده هاست اما...