2777
2789

پسرم دوسال و نیمشه

گفت یعنی سه سال دیگه باید بره پیش دبستانی؟

گفتم آره

گفت کاش شناسنامه اش را میشد دوسال دیرتر بگیری این خیلی عقبه 

بمیرم برا بچم 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

میگفتی اگه به من بود که با این خانواده اصلا بچه نمیاوردم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا کارشناس شده پیری 

ولش کن بچه اس هنوز ولی یه چیزی میگم خودت با بچه ات خیلی کار کن مدام بشین کنارش باهاش زیاد حرف بزن رنگا شکلها مثلا دایره ستاره و .... مداد شمعی یا پاستل بخر رنگ انگشتی بخر اینا خیلی بچه ها رو راه میندازه سنشم الان خوبه شعر باهاش بخون همخوانی کنید خونه سازی سایز بزرگ بازی کنه با همون رنگارو قشنگ یاد میگیره ولی همه اینارو که گفتم حتما انجام بده یعنی چی بچه عقبه مسخره 

چی دیده که گفته 

حرف زدن راه رفتن اینا اوکی نیست؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
از چه نظر عقبه.؟؟؟منظورش چیه؟؟؟

حرف زدن 

هنوز جمله نمیگه

ولی خوب خیلی باهوشه

مثلا عددهای را به فارسی و انگلیسی میگه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

اینایی که اینجا دارن حرف مادرشوهرت رو توجیه میکنن یا دنبال دلیل اینن که چرا گفته، قطعا مثل مادرشوهرت بی ملاحظه هستن توی حرف زدن.

دلیل حرفش هرچی که بوده دل شما رو آزرده و اینه که مهمه. به نظرم تمرین کن اینجور وقتا در کمال ادب به طرف بفهمونی که چه حرفی رو نباید بزنه. چیزی که من خودم هم بلدش نیستم و باید تمرین کنم.

منظورش چی بوده شاید از لحاظ رشدی و ریزه میزگی گفته

نه دیر راه افتاد تقریبا ۱۹ ماهگی با چشم گریون کاردرمانی میبردم و به هیچکس نگفتم که این حرفا پشت سرش نباشه

الانم که جمله نمیگه

ولی باهوشه

اعداد از ۱ تا ده را به فارسی و انگلیسی میشماره

نه دیر راه افتاد تقریبا ۱۹ ماهگی با چشم گریون کاردرمانی میبردم و به هیچکس نگفتم که این حرفا پشت سرش ...

گلی بچه ات رو هر جور هست دوست داشته باش 

چه جمله بگه چه جمله نگه

چه ریزه باشه چه درشت باشه

و.....

به حرف بقیه توجه نکن

شاید بچه ات جمله میگه ولی مادر شوهرت متوجه نمیشه

همین که بگه آب بده جمله میشه دیگه

قرار نیست که دکلمه بخونه برای مادر شوهرت

برای رضایت دیگران خودت و بچه ات رو فدا نکن

باهاش بازی کن 

از وجودش لذت ببر وشکر گزارباش

پسر من تا ۲ سالگی حرف نمیزد 

در صورتی که حرف میزد من به خاطر کم تجربه بودن متوجه حرفای بچه نمی شدم

بعد شروع کردم براش کتاب شعر خوندن 

هم ارتباطم باهاش بهتر شد هم توی صحبت کردن بچه ام خیییلی کمک کرد.