2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم از دست شوهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 47 پست
خوبه دیگه خودتم دعوایی هستی

🤣🤣🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣

جان مادرت نخند انقد عصبیم لباسارو رو زمین میبینم اصلا نه حوصلم میکشه اونارو بردارم نه خونرو جمع کنم میگم بشینم گریه کنم

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

جان مادرت نخند انقد عصبیم لباسارو رو زمین میبینم اصلا نه حوصلم میکشه اونارو بردارم نه خونرو جمع کنم ...

بهش نگفتی چرا لباس اینجوری خریدی؟

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

طبق تجربیاتی که از نظر دیگران دارم

نظرت رو بنداز وسط و بگذار خودش به نتیجه ی اینکه لباسا بدن برسه، یعنی بگو مبارکه ولی سلیقه ی من نیست و به نظرم زیاد مناسب نیستن، دیگه هم زیاد چیزی نگو، تهش خودش می‌فهمه پول ریخته تو جوب 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بهش نگفتی چرا لباس اینجوری خریدی؟

بابا یه جوری ذوق داشت نصب شب ساعت یکونیم اومد بیدارم کرد دیدم میخاستم جیغ بزنمم خودمو زدم به خاب صبحم بیدار نشدم رفت گفتم یکم فکر کنم شب صحبت کنم

بابا یه جوری ذوق داشت نصب شب ساعت یکونیم اومد بیدارم کرد دیدم میخاستم جیغ بزنمم خودمو زدم به خاب صبح ...

مگه چجور لباسیه آخه؟

واسه این فراخوان زده بودید؟

سخت نگیرید سلیقه‌ها متفاوته، اینها ارزشش رو نداره تنش وارد کنه به زندگیتون، میگذره ...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

مگه چجور لباسیه آخه؟

ببین لباسه تن کس دیگه یا همینجوری اوکیه ،ولی شوهر من یه عمر تیپ مردونه زده الان این اصلا نمیاد بعد چون قد بلنده لباسم زیرش و استین هاش کشیه جمع میشه انگار واسش کوچیکه

ببین لباسه تن کس دیگه یا همینجوری اوکیه ،ولی شوهر من یه عمر تیپ مردونه زده الان این اصلا نمیاد بعد چ ...

ای بابا🤦🏻‍♀

باهاش صحبت کن با هم برین عوض کنین 

واسه این فراخوان زده بودید؟سخت نگیرید سلیقه‌ها متفاوته، اینها ارزشش رو نداره تنش وارد کنه به زندگیتو ...

اخه مشکل اینه این سلیقه خودشم نیست سلیقه دوستاشه که میدونم قراره پشیمون شه ،بنظر شما یکم پول دارم خودم یکمم از کارتش بردارم یه ست قشنگ براش بخرم ناراحت میشه؟

اخه مشکل اینه این سلیقه خودشم نیست سلیقه دوستاشه که میدونم قراره پشیمون شه ،بنظر شما یکم پول دارم خو ...

توجه کردید عرض کردم ارزشش رو نداره اصلا فکرتون رو درگیرش کنید، بی تفاوت باشید و کاری نکنید...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.