موضوع اینه که همسر من لاغره سری قبل که رفتین لباس بخیرم من پیرهن انتخاب کردم اونم شلوار رفت پوشید هوب بودن بهش میومدن دیگه اون لحظه توجه نکردیم بعد اومد خونه شلواره خیلی اسکینی بودنش به چشم اومد چون از جای دور هم خریده بودیم دیگه همونارو پوشید تا الان که دیگه گفتم بسه یه ست لباس دیگه بخریم ،اینم بگم داخل پرانتز که شوهر من یه ست میخره میپوشه بعد اونو دور میندازه یه ست دیگه میخره یعنی دو ست لباس نمیگیره و یه اخلاق بدی که داره شلوار جین من میکشتمش هم نمیپوشید فقط کتان و پارچه ،اینبار گفت با تو نمیشه هی با فروشنده تنها بمونی من برم پرو بعد نظر. نمیشه داد با دوستام برم بخرم ،دیشب رفتن من دیر شد خابیدم ،الان بیدار شدم دیدم لباس لاتی خریدهههههه 😭۳۲سالشه تا الانم مردونه پوشیده اصلا بهش نمیادددد نمیخام تو ذوقش بزنم بدجور ذوق داره ولی من دارم سکته میکنم
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:) https://daigo.ir/secret/21646061130 🙃 لینک چت🙃 کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓..اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️🔥🤟🏻🐺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جان مادرت نخند انقد عصبیم لباسارو رو زمین میبینم اصلا نه حوصلم میکشه اونارو بردارم نه خونرو جمع کنم ...
بهش نگفتی چرا لباس اینجوری خریدی؟
هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:) https://daigo.ir/secret/21646061130 🙃 لینک چت🙃 کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓..اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️🔥🤟🏻🐺
نظرت رو بنداز وسط و بگذار خودش به نتیجه ی اینکه لباسا بدن برسه، یعنی بگو مبارکه ولی سلیقه ی من نیست و به نظرم زیاد مناسب نیستن، دیگه هم زیاد چیزی نگو، تهش خودش میفهمه پول ریخته تو جوب
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
بابا یه جوری ذوق داشت نصب شب ساعت یکونیم اومد بیدارم کرد دیدم میخاستم جیغ بزنمم خودمو زدم به خاب صبح ...
مگه چجور لباسیه آخه؟
سخت نگیرید سلیقهها متفاوته، اینها ارزشش رو نداره تنش وارد کنه به زندگیتون، میگذره ...
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
ببین لباسه تن کس دیگه یا همینجوری اوکیه ،ولی شوهر من یه عمر تیپ مردونه زده الان این اصلا نمیاد بعد چون قد بلنده لباسم زیرش و استین هاش کشیه جمع میشه انگار واسش کوچیکه
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
ببین لباسه تن کس دیگه یا همینجوری اوکیه ،ولی شوهر من یه عمر تیپ مردونه زده الان این اصلا نمیاد بعد چ ...
ای بابا🤦🏻♀
باهاش صحبت کن با هم برین عوض کنین
توجه کردید عرض کردم ارزشش رو نداره اصلا فکرتون رو درگیرش کنید، بی تفاوت باشید و کاری نکنید...
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.