2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم از دست شوهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 47 پست
حالا اینم چهاربار میپوشه میندازه دور بیخیال

نهههه عروسی داریم هفته بعد چون دوره کت شلوار نمیپوشه نمیتونم بذارم اینارو بپوشههه

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا استایل مردای شهرما همینه خوبه بابا😂

نه هودی میبینی زیرش و استیناش کشیه اینم قد بکنده یه حالت کوتاه وایمیستههه

دورو بریا خیلی لاغرها و خیلی چاقها و قد کوتاهها  اقایون میدن خیاط  براشون بدوزه . خوب و شیک میشه . از بیرون نمیتونن بخرن  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

لباس لاتی چیه؟منظورت تیپ لشه؟خب بپوشه مگه چه عیبی داره،بابا ۳۲ سالشه ،جوونه دیگه پس چیه هی عین پیرمر ...

کاش لش بود یه یه چیز خوب اخه بهش نمیادد

دورو بریا خیلی لاغرها و خیلی چاقها و قد کوتاهها اقایون میدن خیاط براشون بدوزه . خوب و شیک میشه . ا ...

یه عکس فرستادم ببینم منتشر میشه میخاستم اون ستو بخرم واسش

این که لاتی نیست اسپورته

تو تن شوهرم لاتیه اخه نمیدونی از بیست سالگی مردونه پیرهن شلوار کت تک یا کاپشن شیک یا چرم مردونه میپوشه نه پیر مردی اینا مال اونموقع بود الان بهش بد وایمیسته

دیگه خودش میدونه برای عروسی نمیشه هودی و کتونی آبی پوشید.یه فکری میکنه.

تا الان یکبارم هودی نمیپوشی اصلاااا چند بار مال داداشمو اوردم گفتم خوب توی خونه یه تن بزن ببینیم شاید اصلا بهت نیومد دیگه اصرار نکردم اونم نکیکرد حالا رفته خریده

تو تن شوهرم لاتیه اخه نمیدونی از بیست سالگی مردونه پیرهن شلوار کت تک یا کاپشن شیک یا چرم مردونه میپو ...

شوهر منم قدش بلنده لش میپوشه بهش میاد هودی هم میپوشه کلا قد بلندا همچی بهشون میاد بهش گیر نده بابا بزار راحت باشه فکر خیال ورش میداره میگه خبریه ک زنم اینقدر پیگیره 

شوهر منم قدش بلنده لش میپوشه بهش میاد هودی هم میپوشه کلا قد بلندا همچی بهشون میاد بهش گیر نده بابا ب ...

عکسه منتشر نمیشه ،من میخاستم یه شلوار پارچه راسته براق با بافت و نیم بوت و پالتو بخرم براش خیلیییی بهش میاد اونطور چیزی رفت ببین چیکار کرد