2777
2789
عنوان

مادرم اصن حرف حالیش نمیشه

147 بازدید | 19 پست

معتاد به قرص متادونه بعد کلا چرت میزنه تو حالت هپروته من پسرم مریضه بعد کلا بین پاهاش سوخته بعد پوشک نمیکنم همینجوری با آب صابون میشورم و پماد میزنم از صبح هزار و یک بار گفته چون پوشک نکردی مریض شده اینجوری شده اونجوری شده بعد میره حالت چرت دیروز شوهرم بهزبون بچم پیش مادرشوهرم گفت به مامان بزرگ چرتی هپروتیم که کلا چرت میزنه دیگه کمک نمیکنم من فقط بی بیمو دوس دارم بعد دیروز دوستشم پیش مادرشوهرم میگفت فلانی کلا تو ی عالم دیگست اینم.بگم مادرم چندتا دختر مجرد داره که بخاطر چرتی بودنش کسی خواستگاریشون نمیاد تازه زیر بار هم اصلا نمیره قرص اشتها اور هم میخوره وزنش رسید به 100

من داغون شدم از غصه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتیاد داشته ؟ پدر هم داره؟معلومه مادر پدر نقش مهمی تو سرنوشت بچه دارن انشالله عاقبت بخیر بشن

نه بابا پدرم بدبخت از شکمش هم میزنه اون میرسه معتاد بشه از سه صبح میره تا 11/12ظهر باز 1میره تا 8/9شب 

بخدا دقیقا ها دیونم کرده یعنی

شوهر منم با برادر شوهرام از دست بی ابرویی مادرشون خسته شدن باورت نمیشه دستش حرضه اصلا رد میره میخواد سلام کنه میخوابونه تو گوش طرف که چطوری یا به دوست پدر شوهرم میگفت کثافت اشغال عوضی چرا نمیایین خونمون خرومزاده ها .......هرچی میگی ساکت اصلا نمیفهمه شوهرم به روز میخواست بگیره بزنش به قران منم دوست دارم بزنمش ....یه ظرفش خونه ما جا مونده بود از این پلاستیکیا ....بعد خاله شوهرم و خانوادش اومدن خونه من همون لحظه مادر شوهرممم اومد تو نمیدونی ظرفو دید گفت دزد جهاز نداشتی چرا ظرفا من و برمیداری خاله شوهرم که خواعرشه گفت زهرا موقع ما میایم اینجا نیا قهر کرد رفت شوهر خاله شوهرم گفت خاک بر سرت اصلا ادم نیست حیف این عروس برای تو