2777
2789
عنوان

ب نظرتون این یه نشونه بود

175 بازدید | 15 پست

من سنم بالا رفته خیلی تو فکر ازدواجم

همیشه هم دنبال فالم ک بگه کی ازدواج میکنم

فالگیر نه ها 

این فالای روزانه و حافظ و این چیزا

الان تو دلم میگفتم کااااش یکی بود ب من میگفت کی ازدواج میکنم 

این جمله رو دیدم انتظار نمیرفت اصلا اونجا ازین جمله ها گفته بشه:

[رها نکنید. نگذارید چرختان در میانه راه از کار بیفتد، و وقتی نور نزدیک به نظر می‌رسد، متوقف نشوید.

به راهتان ادامه دهید، زیرا طلوع رویاهایتان نزدیک است. مژده باد بر شما.»]

نظر شما چیه

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقريبا ميشه گفت اره. چون فاءل حافظ و اينا هم خيلي نميشه بهش تكيه كرد. چون فقط خدا از سرنوشتمون خبر داره. 

در يه حدي ميشه نشونه ازش گرفت. مثلا شب يلدا من فااال گرفتم گفت چرا همه رو رد ميكني. اين همه خواهان داري و از اين حرفا. همه خنديدن. گفتن حافظم ميدونه هي زرت زرت جواب رد ميدي به خواستگارا😂

اينم همينه. منظورش اينه هيچ وقت از خدا نااميد نشو

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

نشونه نیست نه این حرفارو بزار کنار واقع بین باش

تو اجتماع هستی؟

منزوی نباش باید فعال باشی که دونفر ببینن شمارو 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

تقريبا ميشه گفت اره. چون فاءل حافظ و اينا هم خيلي نميشه بهش تكيه كرد. چون فقط خدا از سرنوشتمون خبر د ...

خب ناامید نشم چن سال این امید ادامه داشته باشه اخه

۳۸ سالمه و شدیدا تنها

گفته نزدیکه دیگه

دادم ب خودم امید میدم

خب ناامید نشم چن سال این امید ادامه داشته باشه اخه۳۸ سالمه و شدیدا تنهاگفته نزدیکه دیگهدادم ب خودم ا ...

بازم توكلت به خدا باشه عزيزم. 

تو جامعه و عرف و حتي نظر خودمون هم ممكنه دير به نظر بياد. ولي زمان بندي خدا با همه فرق ميكنه. لابد هنوز زمانش نرسيده عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

نشونه نیست نه این حرفارو بزار کنار واقع بین باشتو اجتماع هستی؟منزوی نباش باید فعال باشی که دونفر ببی ...

منزوی شدم

خسته شدم دیگه

سر کارم ک بودم همش با خانما سر و کله میزدم

دیگه خونه نشین شدم

ب نظرم نشونه بود

بازم توكلت به خدا باشه عزيزم. تو جامعه و عرف و حتي نظر خودمون هم ممكنه دير به نظر بياد. ولي زمان بند ...

اره ولی یه جورایی درمانده شدم شرایط سختی دارم الان دیگه

فقط خدا باید دست ب کار بشه

ان شالله ک نزدیکه

بلد نیستم فقط خدا باید دست ب کار بشهاز همه فامیل دورمنشونه نبود ب نظرتگفته نزدیکه

به خدا ربطی نداره  جانم؛ ‌خداوند شما رو خلق کرده این شمای که تعیین می‌کنی با قوه ی عقلت چه جوری این نعمت نفس کشیدن  رو به هدر ندی

شما باید تو انظار عمومی باشی یا نه ؟؟!مسجد ‌هیعت .مولودی .روضه  کاروان های مسافرتی و زیارتی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

به خدا ربطی نداره جانم؛ ‌خداوند شما رو خلق کرده این شمای که تعیین می‌کنی با قوه ی عقلت چه جوری این ...

بعصی شرایط رو فقط خدا درک میکنه

بیخیال

بعصی شرایط رو فقط خدا درک میکنهبیخیال

صد در صد .به خاطر همین میگم ازدواج یک امر شخصیه و دخالتی نباید انجام داد که چرا فلان دختر و فلان پسر ازدواج نمیکنه به ما هیچ ارتباطی ندارد که .تو کاری که به ما مربوط نیست دخالت کنیم .کلا امور زندگی هر شخصی به خودش مربوطه و لاغیر

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو