2777
2789

تغییر نمیکنه عزیزم، اگر تو افتاب سبزه شدی میشه پیگمنتا بخوری که سفید شی والا خیر اصلا تغییر نمیکنه چون ژنتیکت همونه، خودت را دوست بدار. این قرصها عوارض داره البته یک امپول هست فقط اصلش باید از خارج بخری 100 میلیون هست، امپول اصل گلوتاتیون که تازه برگشت هم دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغییر نمیکنه عزیزم، اگر تو افتاب سبزه شدی میشه پیگمنتا بخوری که سفید شی والا خیر اصلا تغییر نمیکنه چ ...

سلام میشه ببشتر درموردش بگی

یعنی چی که برگشت پذیره

تا چندسال اثرش میمونه؟

سلام میشه ببشتر درموردش بگییعنی چی که برگشت پذیرهتا چندسال اثرش میمونه؟

عزیزم اینها ممکنه روی کبد اثر بذاره من دیدم کسی که سبزه بود قرص گلوتاتیون اصل رو رفت از خارج تهیه کرد دو شماره روشن تر شد، ولی خیلیا هم میگن فایده نداشته، امپولشم هست که فک کنم پک کاملش الان بالای 100 تومنه. میگن اثر داره 

عزیزم اینها ممکنه روی کبد اثر بذاره من دیدم کسی که سبزه بود قرص گلوتاتیون اصل رو رفت از خارج تهیه کر ...

من پوستم روشنه ولی متاسفانه درگیر ماکولار شدم شنیدم که برا ماکولار هم مصرف میکنن این قرص رو

من پوستم روشنه ولی متاسفانه درگیر ماکولار شدم شنیدم که برا ماکولار هم مصرف میکنن این قرص رو

بله شما که سفیدی روی شما اثر داره ولی روی سبزه مادرزادی خیر من اینو دکتر بهم گفت دوستمه متخصص پوست هستن.

بله شما که سفیدی روی شما اثر داره ولی روی سبزه مادرزادی خیر من اینو دکتر بهم گفت دوستمه متخصص پوست ه ...

میشه ازشون بپرسی برای لک ماکولار هم جواب میده با نه؟ و اینکه توی ایران از کجا میتونیم اصلشو گیر بباریم

بله شما که سفیدی روی شما اثر داره ولی روی سبزه مادرزادی خیر من اینو دکتر بهم گفت دوستمه متخصص پوست ه ...

من پوستم بخاطر افتاب لک افتاد کرم ترکیبی دکتر برام نوشت داروساز ساخت لک هام کامل رفت پوستم هم روشن شد مثل بدنم. کرمش ترکیبی با هیدروکینون 1 درصد بود حااا چندتا ماده دیگه هم داشت فک کنم ویتامین c و... چون باید تو یخچال باشه فقَط.

میشه ازشون بپرسی برای لک ماکولار هم جواب میده با نه؟ و اینکه توی ایران از کجا میتونیم اصلشو گیر ببار ...

اصلش راستش چند نفر رفتن تایلند خریدن چونکه اونجا به سفیدی خیلی بها میدن.