2777
2789
قرص لیزل شنیدی اونم میگن تایلندی برای سفیدی

والا من هنوز به قرص نرسیدم با کرم لکهای ملاسیمای پوستم کامل برطرف شدن که 10 سال بود نمیرفتن حتی با لیزر و اراف و تیکسل و... با یک کرم ساخت داروساز رفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم بخاطر افتاب لک افتاد کرم ترکیبی دکتر برام نوشت داروساز ساخت لک هام کامل رفت پوستم هم روشن ش ...

مثل ابن کرم پاکستانیا نیست که اول که میزنی خوبه و پوستت روشنه میکنه لک ها رو میبره همین که قطع کرده دوباره شروع میشه 

اره ترکیه اکثر کرمهاش و لوازم بهداشتیش را خودش پر میکنه و بچ کد میزنه، دوتا دکتر گفتن کرم که ترکیه پ ...

به نظرت سرم کوزارکس هایی که تو ایران هست تقلبیه؟ یا اصل کره ؟

چون مثلا ناروژینا میگن ماله فرانسه اس ولی میبینی پشتش عربی نوشته انگار تو دبی پر میکنن های کپیه؟

اصل کوزارکس رو میخوام کره ای

مگه شما استفاده کردی میگی برگشت داره؟

اصلا بهم گفتن نخور هیچ فایده ای نداره مگر طرف خودش سفید باشه برنزه شده باشه، روی پوست سبزه اثر خاصی نداره منم خودم سفیدم فقط رو پیشونیم لک داشت که با کرم رفت.