2777
2789
عنوان

سلام عزیزان

47 بازدید | 3 پست

‌طی سه سال ونیم‌گذشته چهارعزیز 

که سه تاش ناگهانی بود ازدست دادم...

و پنجمین عزیز رو تخت بیمارستان....

دکترا جوابی ندارن....

ممنون میشم برای سلامتیش دعاکنید...

😔

خدا بهت چقدر صبر داده فدات شم

من یکیشو از دست دادم هر روز گریه میکنم

رنجی که میکشی غیر قابل تصوره 

ایشالا بخاطر دل تو خدا سلامتیش رو بهش برگردونه🥲💔

ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠🎀A girl with big goals°هرکس بد ما به خلق گوید،ما چهره ز غم‌ نمی‌خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم، تا هردو دروغ گفته باشیم،✨🌱

خدا بهت چقدر صبر داده فدات شممن یکیشو از دست دادم هر روز گریه میکنمرنجی که میکشی غیر قابل تصوره ایشا ...

فدات عزیزم 

خدا عزیزانت رو‌حفظ کنه...

روزها شدن برامون سیاه...

اینی که رو تخت بیمارستان چهارماه پیش خواهرش فوت کرده...😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات عزیزم خدا عزیزانت رو‌حفظ کنه...روزها شدن برامون سیاه...اینی که رو تخت بیمارستان چهارماه پیش خوا ...

مرسی 

همچینن♥️

میفهمم خدا به دلت صبر بده و به اون عزیزت سلامتی🥲

ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠🎀A girl with big goals°هرکس بد ما به خلق گوید،ما چهره ز غم‌ نمی‌خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم، تا هردو دروغ گفته باشیم،✨🌱