2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم؟یعنی الان دوسش نداری؟

چرا ولی مثل قبل نه 

خیلی اتفاقا بینمون افتاد که نباید می افتاد 

حرمتی نمونده 

۵ روز پیش جهیزیه خریدیم ولی اصلا هیچ ذوقی ندارم وقتی میدونم قراره هر روزم جهنم باشه😔

من ی بار نامزد کردم فقط به اصرار خانوادم و البته یکیو میخاستم که اون رفت زن گرفت من سر لجبازی گفتم بله

ولی توی همون یک ماه صیغه به گوه خوردن افتادم جرات نداشتم به کسی بگم از ته دلم ی شب که بیرون بودیم

اون رفته بود کباب بخره خدارو صدا زدم گفتم خدا به دادم برس کمکم کن

بعد جتد روز فهمیدم نامزدم مشکل روده داره و قرص مصرف میکنه خانوادم گفتم اونام دعواشون شد با خانوادش و یک ماه نشده نامزدیو بهم خورد

و ی چیزی بگم پشمات فر بخوره اونجایی که من دعا کردم دقیقا یکم اونورترش خونه همسرم بود

و من بعد یکسال همسرمو دیدم آشنا شدیم عاشق شدیم ازدواج کردیم 

درسته خیلی بالا پایین داشنیم ی وقتا واقعا پشیمون شدم از ازدواجم ولی باز ازاینکه با خاسته کسم هستم راضیم

و ته قلبم هنوزم میخامش و میگم خوبه که دارمش و خدا برام خاستش 

سختی توی زندگی همه هست مهم اینه چطوری پشت سرش بذاریم

ن یه مورد خوب هست خانواده ام باهاش موافقن من دوستش ندارم میخوام تجربه ها بقیه رو ببینم

عزیزم تجربه نشون داده اگه طرفت انسان باشه توام عاشقش میشی ولی امروزه انسانم آرزوست چن جلسه باهاش رفت اماکن مشاوره برو ببین شاید خوب باشه

من که عاشق شوهرمم بهش مینازم افتخار میکنم چون اونم منو می پرسته:)

برو یه جا دیگه پیدا کن واسه پز دادن

تاپیکو اشتباه اومدی 😄😄

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

چرا ولی مثل قبل نه خیلی اتفاقا بینمون افتاد که نباید می افتاد حرمتی نمونده ۵ روز پیش جهیزیه خریدیم و ...

خب الان جداشی ک بهتر از اینه ک پسفردا با ی بچه برگردی حتما برو مشاوره اگه میدونی آینده ای نداری