2777
2789
عنوان

چقد خیلی از خانومای این نی نی سایت خوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اصلا در زندگی واقعی ام از خوشی ها زیاد نباید بگی اصلا ادم خودش به خودش چشم میزنه چقد خوبه همدردی ...

تهش بازم به این نتیجه میرسی 

مردم آسیا یه چیز دیگه هستن 

در اصل بیشتر آسیا قبلا برای ایران بوده 

واسه همین از نظر معرفت و اینا خیلی کشور ها 

شبیه هم هستن خون گرمی و …

موافقم اینجا فقط برای مشکلات خوبه 

دنیای واقعی هم همینه 

تا وقتی میگم خوب نیست شرایط 

نمی‌دونم چرا خوبی سرازیر میشه 

کافیه کمی تعریف کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ببین اثر مثبت هم داره تو زندگی ادم به نطر من. مثلا من چند وقتیه اومدم اینجا برای تاپیک هایی که میدونم میتونم راهنماییشون کنم کامنت میذارم. البته خیلی هاشون اهمیت نمیدن و کار خودشون رو میکنن. بعد دیشب ناراحت بودم. گفتم چرا من اصلا واسه اینا وقت میذارم ولشون کن اصلا دیگه کامنت نذار. ولی امروز یک اتفاق مثبت عیر منتظره افتاد برام که حس میکنم شاید نتیجه همین دلسوزی ها واسه این کاربرهای ناشناخته بوده.