2777
2789
عنوان

چقد خیلی از خانومای این نی نی سایت خوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 34 پست
عزیزی با خودت بودم

عزیزمی😍😘

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من خیلی دلم میخواد عکستو ببینمم🥲

اینجا عکس نمیذارم عزیزم🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم همیشه افراد خوب به پستت بخورن

من بعنوان کسی که شش هفت ساله اینجام و البته اکثرا هم خواننده خاموشم نظرم زیاد همسو با شما نیست

یکبار تاپیک زدم درباره اینکه بجای مداد ابرو چی بزنیم که ابروها طبیعی بشه اصلا بلوا شد سر اینکه مداد ابرو خیلی هم خوبه😂

کلی از تاپیک ها هم دروغه

کلی دیگه هم هستن که هر چی بگی میخوان بگن تقصیر تو بوده تو بدی تو مشکل داری و اینا😄

🌷
خیلییی کم از این کاربرا هستن

خودت که خوبیییی❤️💐🥹

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

منم اوایل حس تو رو داشتم ولی باگی که اینجا دارهاگه مشکل داشته باشی محبوبی ولی اگه مشکل نداشته باشی ا ...

خب اصلا در زندگی واقعی ام از خوشی ها زیاد نباید بگی اصلا ادم خودش به خودش چشم میزنه چقد خوبه همدردی واقعا بخصوص ما ایرانیا خیلی خیلی هوای همو داریم.

البته همه جای دنیا باید باشع

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

خوبی از خودته❤️

قربونتتتت برممم🥹❤️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

عزیزمم بوس بهت💞

🎀🫠✨️🩷