2777
2789
عنوان

واسه مادرشوهرم لباس خریدم

1199 بازدید | 74 پست

یک سیصد شد....آخه بگو چرا اینکارو کردی ...اصلا منو دوست نداره ها....اون یکی جاریم یه جورابم نمی‌خرند براش....پشیمونم....کاش وایه خودم لباس میخریدم..‌‌‌....آخه لباسش هم کهنه بود دلم سوخت 

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتو بزرگ کن به چیزای بزرگ می‌رسی 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

خدایا یا بهم پسر نده یا همچین عروسی بده🥹😂

فدای سرت دلت پاک و مهربونه و احترام گذاشتی دیگه خودتو سرزنش نکن پشیمون هم نباش ولی اگه صلاح دونستی یا اینکارو نکن یا کمتر انجام بده بازم به میل خودته انتخاب

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ما کلا اسکلیم خواهر

مهربونیم اصن برامون مهم نیس بقیه باهامون مهربون نباشن

من خودم انقد ب خانواده شوهرم محبت میکنم

بخصوص ب خواهرش

شوهرم ادد باخواهرم و همسرش و بچش انقد بد رفتاری می‌کنه

مایه سرافکندگیمه

خیلی گاوه خیلی