2777
2789

چرا دختر خاله ها اینجورین؟ بخدا که من اصلا بهش حرفی نزدم مامانم گفته درامدم بین ده تا سیزده تومنه کارگاه خیاطی کار میکنم بهم میگه من تو روز اینقدر در میارم تو اینقدر کارگاه خیاطی حمالیه فلان کاش میشد قطع ارتباط کرد فقططط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ایقد درمیارن؟از رو دلسوزی نگفت ک مثلا توام بری توی این حرفه؟از پزشکا بیشتره اینجور ک میگ

نه بابا عمرا بیاد واسه من دلسوزی کنه اون اولا که میرفت آرایشگاه من همش بهش میگفتم منم بیام پیشت ؟ هیچی نمی گفت دیگه خودم پا شدم رفتم سرکار وقتیم که رفتم همش میگفت چرا رفتی میخواستم بهت بگم بیا پیشم و فلان داری حمالی می‌کنی کمه بعضی وقتام میگه خاک برسرت این شغله تو پیدا کردی خدایا

با اینکه ازم سرتره خیلی بهم تو همه ی موارد تیکه میندازه عقده داره

جوابشو بده پرروتر نشه بدم از اینا میان تیکه میندازن 

مالش از مالت بیشتره جونش که از جونت عزیزتر نیس  توام تلاش کن بهش برسی کم نیاری

جوابشو بده پرروتر نشه بدم از اینا میان تیکه میندازن مالش از مالت بیشتره جونش که از جونت عزیزتر نیس ...

چی بگم واقعا خیلی احمقه من با همین حقوقی که دارم راضیم با همین حقوقم نصفشو پس انداز میکنم بازم زر میزنه 

بستگی داره کجا باشی این چس تومنم در بیاره خوبه که اونم نمیاره

😎😎😎کسی که واقعا چیزی داره در موردش صحبت نمیکنه این در مورد همه هست

و اونی که همچین نظری میده میخواد خودشو آروم کنه پس کاملا ریلکس باش چون داره حسودی می‌کنه

نه درگیر ذهنی شو نه کلامی