2777
2789

با کنایه بهم گفت خداطبق نیت هرکس بهش بچه میده ..گفت اگه نیتت رو خوب کنی به تو هم میده

منم گفتم راستش بچه و مال چه فایده داره از خدا میخام‌ هممون رو عاقبت به خیر کنه

سر یه مساله ای آبرو ریزی کردن گ نتونستن جمعش کنن

آبرویی براش نمونده میتونستم‌دقیقا مثل خودش زخم‌بزنم اما نزدم

تا لحظه ی مرگ خواهرش باهاش حرف نزدم قهر بود در حالیکه خواهرش زن عموم بود و همسایه شون...

خدا به خواهرش بچه نداد فوت کرد میتونستم مثه خودش دل بشکنم ما چون میدونم خواهرش ماه بود نتونستم تنش رو توی گور بلرزونم...

از خدا میخام بهم بچه بده تا روش سیاه بشه بچه دار هم‌ شدم سورپراززش کنم و با بچه برم دیدنش 

اینو اینجا نوشتم چون سردرد گرفتم از ناراحتی و میخا‌م یادگاری بمونه روزی که یچه دار شدم بیام عکس نوزادم‌رو بذارم تا دلم آروم‌شه

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تن و بدنم لرزید از زخم زبونش انشالله خدا با بچش امتحانش نکنه نفرینش نکن ک نفرین کنی میگیرش

اخه بچه هاش رو دوست دارم

یکیشون اسم بابامه

یکیشون بابابزرگم

یکیشون چشمش مشکل داره خیلی..

دلم میسوزه دوسشون دارم بچه هاشون.انگار بچه های خودمن

اخه بچه هاش رو دوست دارمیکیشون اسم بابامهیکیشون بابابزرگمیکیشون چشمش مشکل داره خیلی..دلم میسوزه دوسش ...

میدونممممم 

خدا نگهشون داره خدا دامن توام سبز کنه انشاله 

خوب کردی با زخم زبون جوابشو ندادی

من سر زایمان یادم موند دعات میکنم حتما هم شمارو هم زن پسر عمم رو که امشب توی دورهمی دخترای فامیل و بگو بخند راجب زایمان من حسرت توی چشماش دیدم و تا ته قلبم براش ناراحت شدم و بغض کردم.

عزیزم من تازه زایمان کردم و از خدا هم میخوام یه نی نی سالم و خوشگل نصیبت کنه

اشکم رو درآوردی 

خواهرم پریروز زایمان کرد من حتی نمیدونستم باردار شده

بهم نگفته بودن چون بچه دار نشدم تاحالا گفتن شاید من حسودی کنم چشم بزنم

مرسی که برام دعا میکنی توروخدا لحظه شیر دادن بچت دعام کن اسمم مریم 

ولش کن زر زده تو مثل اون‌نباش برای رو کم‌کردن بقیه زندگی‌نکن ولی چه قای پاطی هستید به امید زن عموت رفتید سراغ این عنتر گفتید اون خوبه اینم‌خوب میشه ولی خب... 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

من سر زایمان یادم موند دعات میکنم حتما هم شمارو هم زن پسر عمم رو که امشب توی دورهمی دخترای فامیل و ب ...

عزیزم مرسی دستت درد نکنه بالا نوشتم پریروز خواهر کوچیکم‌زایمان کرد حتی بارداریش رو از من پنهون کرده بود ک چشم نزنم بع قول خودشون 

درحالیکه اصلا اینجوری نیستم

قلبم شکسته خد خیرت بده