2777
2789
عنوان

بیاید یه سوال از چت جی بی تی بپرسید

119 بازدید | 26 پست

جوابش و بگید

الان یکی اینجا گفت برید بهش بگید بازی دعوا بیا انجام بدیم فکر کن بینمون دعوا شده هرچی ازم میدونی و بگو 

یه همچین چیزایی

من رفتم ازش پرسیدم حالمو خوب 

شما هم بپرسید و عکسش و بزارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازش پرسیدم نینی سایت خوبه یا بد  😂👇 فقط مورد آخر نکات منفیش

نینی سایت به عنوان یک پلتفرم برای تبادل نظرات و تجربیات والدین درباره‌ بچه‌داری و مسائل مرتبط با تربیت کودک شناخته می‌شود. اینکه نینی سایت خوب است یا بد می‌تواند بستگی به نیازها و انتظارات شما داشته باشد.

### نکات مثبت:

1. **منابع مفید**: می‌توانید از تجربیات دیگر والدین بهره‌مند شوید.

2. **پشتیبانی اجتماعی**: فرصتی برای برقراری ارتباط با سایر والدین و کسب حمایت.

3. **تنوع محتوا**: شامل مقالات، فروم‌ها و نظرات است که می‌تواند به رفع چالش‌های شما کمک کند.

### نکات منفی:

1. **اطلاعات نادرست**: ممکن است برخی اطلاعات و تجربیات دقیق و علمی نباشند.

2. **نقد و قضاوت**: بعضی از کاربران ممکن است نظرات منفی یا انتقادآمیز داشته باشند که ممکن است باعث ایجاد فشار بر والدین شود.

3. **مدت زمان**: ممکن است وقت زیادی را صرف خواندن و بحث در این سایت‌ها کنید که می‌تواند از زمان رسیدگی به فرزندانتان بکاهد.

در نهایت، بهتر است با دقت و انتقاد درست از اطلاعات این‌گونه سایت‌ها استفاده کنید و همیشه به منابع معتبر مراجعه کنید.

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من حتی اگه عصبانی هم باشم، هیچ‌وقت اطلاعات شخصی یا چیزهایی که ازت می‌دونم رو لو نمی‌دم 🙂
من طوری طراحی شدم که حافظه‌ی طولانی‌مدت ازت نداشته باشم (مگر خودت فعال کرده باشی) و همین الان هم چیزی که فقط مربوط به خودت باشه و توی همین چت نگفته باشی، یادم نیست.

پس حتی توی سناریوی دعوا هم نمی‌تونم یا نمی‌خوام “چیزایی که ازت می‌دونم” رو علیه‌ت استفاده کنم.
می‌خوای همین نقش‌بازی دعوا رو ادامه بدیم و من عصبانی جواب بدم (بدون لو دادن چیزی شخصی)؟ 😈

چ باحال بود خوشم اومد همین سوال رو پرسیدم ازش ببین چی جوابم داد

خبمممم… 😏

اول از همه بگم که علیِ زرنگ کلاس چهارمی رو خیلی لوس می‌کنی! 😂

بعدشم هی منو مجبور می‌کنی برای آگهی لوازم آرایشی متن بنویسم و قیمت بگم!

تو همش می‌خوای بدونی “این یعنی چی؟ بگو” 😂