2777
2789

میگن اگه سوگواری نکنید تبدیل میشه ب ی ترومای همیشگی 

مثلا اگه چک نکنمش براش گریه نکنم خاطراتو مرور نکنم مووان نکنم تبدیل ب تروما میشه

ولی خب اینارو ک انجام میدم حالم خیلی بد میشه مثلا یهو میرم چکش میکنم ببینم رفته تو رابطه دیوونه میشمممم نفسم میگیره 

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۰-۲۰۲۰۱۴_chrome_14qs.jpg

خب ۲،۳ سال سوگواری میکنی بعد دیگ تموم میشه

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

من سوگواری کردم 

۱ سال گذشته هنوز هم میکنم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۷سال گریه کردم هربارزخمم کاری تره ودرد بیشتری بابتش میکشم.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

من ۲ساله جداشدم.

۵سال باهم بودیم ما.

من واقعا۱۰۰خودم رو گذاشتم.

اوایل بخودم فرصت دادم تاتونستم گریم کردم،نفرینش کردم.

اون کل زندگیه منو خراب کرد.

کاری کرد که من بیماریهای روان تنی بگیرم: 30کیلو اضافه وزن گرفتن،دیسک کمر،دیسک گردن،تنبلی تخمدان،ریزش مو.

الان دارم بهتر میشم.

تو این مدت هم باکسی تو رابطه نرفتم چون میخوام به ورژن واقعی خودم برسم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چک کردن سوگوسوگواری نیست. پیام دادن سوگواری نیست.گریه و نوشتن و درد دل سوگواریه.

پس من اشتباه فهمیدم

چجوری بنویسم چی بنویسم حسی ک دارمو؟

بابا تو دیگه کی هستی چخبره۱۷سااااال

آره بخدا ۱۷ سال داغ دلم تازه ست 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

باید زمان بدی به خودت که طی بشهاینکه ی وقتا قلبت اتیش میگیره طبیعیه ولی کم کم کمرنگ میشهولی چکش نکن ...

اره دارم همینکارو میکنم ولی گفتم ببینم روشم درسته یان نمیخوام اشتباهی کنم