2777
2789
عنوان

برای رابطه تموم شده سوگواری کنیم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 24 پست

ببین اول خاستم علمی برات توضیح بدم بعد منصرف شدم بخام خودمونیشو بهت بگم تا چند وقت که کمم نیست دهنت سرویسه و همه ی این کارا ینی همون چک کردن و اینا رو ناخوداکاه میکنی...با وجود تموم سختی که برات داره...ولی ی روز از خواب بیدار میشی و تازه چند وقت بعد به خودت میای و میبینی مدتهاست به اون شخص حتی فکرم نکردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اول خاستم علمی برات توضیح بدم بعد منصرف شدم بخام خودمونیشو بهت بگم تا چند وقت که کمم نیست دهنت ...

یبار تجربش کردم واقعا دهنم سرویس شد ۲سال با افسردگی جنگیدم ولی یهو همچی یادم رفتو با این آشنا شدم و اشتباهاتمو تکرار کردم

اون گذشت اینم میگذره🙃

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۰-۲۰۲۰۱۴_chrome_14qs.jpg

میشه تعریف کنی لطفاااا🥲🥲چن سال باهاش بودی رابطتون درچه حد بود چرا گات کردین الان در چ حالیه

۵سال باهم بودیم یه رابطه پاک داشتیم رقیب عشقی پیداشد و میونمون بهم خورد خانواده ها ازهم دورشدن فامیل نزدیک بود.

عشق اولم بودوقتی رفت خیلی شکستم مریض شدم از زندگی عقب موندم دیوونه شدم ولی غرورم اجازه نمیداد بهش بگم ک چقدر ازنبودنش دردمیکشم.و برعکس تصمیم گرفتم داغمورودلش بذارم و ازدواج کنم .همینکارم کردم بدون حتی جشن گرفتن.

فکر میکردم اون ی حس زودگذر نوجوونی بوده و پاک میشه از ذهن و قلبم ولی هرگز نشد من این موضوع رو ازشوهرم مخفی نکردم.جان وتنم میسوزه از ناحقی ک درحقم شد.ازعشق پاکی که میتونست زندگیمو عالی کنه ولی تبدیل به یه درد همیشگی شد.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

۵سال باهم بودیم یه رابطه پاک داشتیم رقیب عشقی پیداشد و میونمون بهم خورد خانواده ها ازهم دورشدن فامیل ...

وااای از چااله انداختی خودتو تو چاه ب خودت فرصت ندادی برا همینه ک انقدر طول کشیده

الان متاهلی یا طلاق گرفتی

وااای از چااله انداختی خودتو تو چاه ب خودت فرصت ندادی برا همینه ک انقدر طول کشیدهالان متاهلی یا طلاق ...

متاهلم .آره درست گفتی. دردم عمیق دردم سنگین. نمیتونم این درد رو تحمل کنم ولی به خداگفتم خدایا من راضیم ب رضای تو ولی توراضی نشو ب بیقراری قلبم.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

متاهلم .آره درست گفتی. دردم عمیق دردم سنگین. نمیتونم این درد رو تحمل کنم ولی به خداگفتم خدایا من راض ...

پیشنهادم بهت اینکه بپذیر اتفاقی ک افتاده رو 

اون عشق و انرژی ک داری ب اون آدم میفرستی رو بده ب خودت خودتو دوست داشته باش چون خودتو کامل از یاد بردی حتی نمدونم چرا ی حسی بم میگه آرزوی مردن میکنی و میخوای نباشی و حس میکنی بدون اون هیچی و لایق خوشبختی نیستی درحالیکه اینجوری نیییییست

یکم ب شوهرت توجه کن ب فکرش باش یکم عشق و دوس داشتنتو ب اون هم بده شریک زندگیته و حق داره اون قشنگیاتو لبخند از ته دلتو ببینه 

ببخش خودتو ببخش اون شخصی ک اینکارو باهات کرد رو رها شو و سبک کن بارتو

تنها راه خوب شدنت همینه پذیرش و ادامه دادن و زندگی در لحظه ی حال 

مطمئنم قلب زیبات هنوز آمادگی تپیدن دوباره و بخشیدن عشق و نور امید ب زندگی خودتو همسرت رو داره

یبار تجربش کردم واقعا دهنم سرویس شد ۲سال با افسردگی جنگیدم ولی یهو همچی یادم رفتو با این آشنا شدم و ...

سعی کن‌دیگه با هیشکی اشنا نشی....اشنام شدی از همون اول بازه تعیین کن و بگو ازدواجی هستی

سعی کن‌دیگه با هیشکی اشنا نشی....اشنام شدی از همون اول بازه تعیین کن و بگو ازدواجی هستی

بابا ازدواج پیشکش کاش اصن میشد حرف بزنم حالم بهم میخوره پسر میبینم چنتارو پیچوندم تالان همشوووون نفرینم کردن😂

پیشنهادم بهت اینکه بپذیر اتفاقی ک افتاده رو اون عشق و انرژی ک داری ب اون آدم میفرستی رو بده ب خودت خ ...

نه من به خدا امید دارم بلندشدم دستمورو زانوهام گذاشتم و با توکل ب خدا زندگیموساختم آینده مو ساختم سربلندکردم خودمو تو فامیل واشنا .هرگز کسی فکرنمیکنه ک من دردی دارم. شوهرم رو ازجون ودل بداش مایه گذاشتم از لحاظ مالی و عاطفی چنان ب پاش همه چی ریختم که نگو ونپرس.ولی ازبد روزگار شوهرم چون انتخابی واقعا کورکورانه بود نشد اونی ک باید باشه. ولی با اینحال هرگز نخواستم ازش جداشم چون هرچی باشه زندگیمه شوهرمه پدربچمه. اون رو بخشیدم خودمم بخشیدم حتی رقیب عشقی شم بخشیدم .امااونایی که باعث شدن اینهمه سال دردبکشم رو هرگزنمیبخشم.انرژی سمتش نمیفرستم .حدود یک ساله ک گریه نمیکنم چون به خداگفتم راضیم ب رضات . ولی توراضی نشو ب بیقراری قلبم.آره خواهرجون خوشی ندیدم دستم نمک نداره نه توعشق نه توزندگیم.