2777
2789
عنوان

بنظرتون این اخلاقه من بده یا نه

132 بازدید | 14 پست

سلام 

من همیشه سعی مییکنم نسبت به هرچیزی اول نیمه پر لیوانو ببینم، خوشبین باشم 

اما مادرم اینطور نیست و واقعا نسبت به ار مسئله ایی به بعد منفیش بیشتر فکر میکنه ، حساسه و بعضی اوقات مشکوک 

این رفتارش داره رو منم تاثیر میذاره و همیشه بهم میگه انقدر ساده نباش😕

بنظرتون رفتارم اشتباهه؟

مادرم همیشه با این افکار منفیش هم اعصاب خودشو و اطرافیانشو خورد میکنه 

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

شما درست میگه ولی محتاط رفتار کن

ببین انسان های بدبین یه زمانی از خوشبینی شون ضربه خوردن!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید باهوش و عاقل باشی

منم پدر مادرم واسه مردم خیلی بدبین بودن بعد بدترین ضربه هارو از همین خودی ها و خواهر برادراشون خوردن با اینکه من یه عالم بهشون هشدار میدادم اینا خطرناکن

شما درست میگه ولی محتاط رفتار کنببین انسان های بدبین یه زمانی از خوشبینی شون ضربه خوردن!

موافقم

اما بنظرم بدبینی باعث بدترشدن اوضاع میشه ضربه های بیشتر ، از دست دادن افراد

هم آره هم نه

ببین نمیدونم چجوری بگم ، مادرم بخاطر این رفتارش که بدبین هست یکم باعث میشه از افراد خرده بگیره بعد میره پیش بقیه هم میگه بعضی اوقات و هزارتا مشکل دیگه که باعث میشه از همه دور باشیم 

موافقماما بنظرم بدبینی باعث بدترشدن اوضاع میشه ضربه های بیشتر ، از دست دادن افراد

بدبین نباش ولی اعتماد صد در صد نکن

ملاحضه کار باش و خوش برخورد

بلد باش به وقتش نه بگی که ضربه نخوری رند باش

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
باید باهوش و عاقل باشیمنم پدر مادرم واسه مردم خیلی بدبین بودن بعد بدترین ضربه هارو از همین خودی ها و ...

میدونی مادرم حواسش جمعه گاهی و اکثرا نیمه خالیشو میبینه 

ولی از طرف دیگه خیلی دلسوزه ، نمیتونه ممحبت نکنه حتی نسبت به اونایی که ازشون ضربه های بدی خورده 

نمیتونم کنترلش کنم فقط با قطع رابطه تونستن بهتر شه 

منم مثل تو بودم و کلا معتقد بودم(دنیا و آدمهاش زیبان) و اصل بر خوب بودن ادمهاست، مگر اینکه خلافش ثابت بشه!!! زندگی م پراز آرامش بود و همه چیز برام زیبا بود و زشتی های زندگی برام زودگذر بود (خیلی از دوستهام میگفتن تو مثل سیب زمینی هستی و هیچ چیز بهت استرس نمیده و از هیچی ناراحت نمیشی)  

گذشت تا اینکه با ادمی ازدواج کردم که برخلاف من به ادم و عالم مشکوک و بدبینه، از نظرش همه آدمها بد هستن مگر اینکه خلافش ثابت شه! این اخلاقش تا حدودی روی منم تاثیر گذاشته؛ الان دیگه مثل گذشته ارامش ندارم؛ مدام بهم تذکر میده انقدر به ادمها نزدیک نشو...یه روزی یه جایی ضربه شون رو بهت میزنن! (البته خیلی از جاها هم درست گفته ؛میدونم ادمهای اطرافم واقعا تغییر کردن و دیگه مثل سابق مهربون و یکرنگ نیستن!ضربه هایی از  کسایی خوردم که بیشترین محبت و فداکاری رو نسبت به اونها داشتم!!!!اما ایکاش من همون دختر ساده ای بودم که همه رو خوب میدیدم و همه رو دوست داشتم؛ اونجوری خودم آرامش داشتم حتی اگر دیگران از اخلاقم سواستفاده می‌کردند 🥹

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
خوشبینی یعنی شکستحالا نباید با همه اخم و تخم کرد ولی بدبین ها همیشه میبرن بازی رو

اره متاسفانه اکثریت جامعه به این نظریه معتقدند و همین باعث شده دیگه دنیامون قشنگ نباشه!!۹میلیون ادم کنار هم زندگی میکنیم که همه به هم بدبین هستیم 

منم مثل تو بودم و کلا معتقد بودم(دنیا و آدمهاش زیبان) و اصل بر خوب بودن ادمهاست، مگر اینکه خلافش ثاب ...

چقدر با خوندن پستتون احساس کردم شما منین.

واقعا ساده بودن گذشتمو ترجیح میدم به رفتار الانم ... آرامش از آدم سلب میشه. من قبلا خیلی به خودم اهمیت میدادم ، به بقیه احترام و محبت میکردم الان رفتار مادرم یکم رو من تاثیر گذاشته و تغییر اطرافیانم با خانواده مون باعث این موضوع شده ... 

دارم سعی میکنم خوشبین بشم دوباره 

دنیا ارزش اینو نداره که نسبت به همه چی بدبین باشی و زندگیتو به کام خودت و بقیه تلخ کنی

چقدر با خوندن پستتون احساس کردم شما منین.واقعا ساده بودن گذشتمو ترجیح میدم به رفتار الانم ... آرامش ...

اره واقعا منم دلم میخواد ولی فکر نکنم دوباره بتونیم برگردیم به اون حالت قبل😞 من سعی میکنم بچه م رو مثل خود سابقم تربیت کنم ،که همه رو دوست داشته باشه و بدون چشمداشت به همه کمک کنه ولی علنا میبینم مادرها دارن بچه هاشون رو برخلاف این تربیت میکنن و گاهی فکر میکنم بچه من با این تربیت تو آینده دچار مشکلات فراوانی خواهد شد!

یه مثال ساده بزنم؛ من مدام به بچه م میگم تو مدرسه،پارک و جاهای عمومی خوراکی هاشو با بچه های دیگه تقسیم کنه؛ اما علنا میبینم مادر جلوی مدرسه یا تو پارک بلند به بچه ش میگه خوراکی هاتو خودت بخور به کسی ندی!!!

خودم تو تعارض موندم