2777
2789

دخترم تا دوشنبہ خوب بود مدرسہ میرفت کاراشو انجام میداد دو روزآخر شروع کرد بھانہ گیری نمیرم باید بیای باھام سرویس دارہ تادم سرویسش رفتم سوارش کردم خودم رفتم مدرسہ اونجا ھم وایسادم تا برہ سر کلاس بغض کردہ بود ھمینکہ معلمش اومد شروع کرد گریہ معلمش آرومش کرد منم بوسش کردم اومدم خونہ ساعت ۱۰ صبح مدیرشون زنگ زد دخترت گریہ میکنہ نمیتونیم آرومش کنیم رفتم آوردمش الان اسم مدرسہ میاد بغض میکنہ میگہ دلم درد میکنہ شروع میکنہ گریہ ازش میپرسم چرا میگہ دوست ندارم برم میشہ نرم میگم چی اذیتت میکنہ میگہ نمیتونم تحمل کنم دلم درد میگیره واقعن نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دل درد از استرسه 

ببرش پیش رولنشناس کودک وریشه یابی کن ببین مشکلش چیه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔