2777
2789
عنوان

ماشینم آتیش گرفت

367 بازدید | 26 پست

پارسال رفتم چندتا کار اداری انجام بدم ی دفعه از کاپوت دود زد بیرون و شعله کشید 

کاپوت ماشین خراب بود با بدبختی کاپوتو باز کردم و ی مغازه دار کپسول گرفت سرو وضعم داغون شده بود

همون کنار ی تعمیرگاه بود اونجا 

رفتم پیشش نگاه انداخت توضیح اینا داد ک چرا و میتونم درست کنم و ال و بل

گفتم عمو ماشین بمونه برم کارای اداریمو انجام بدم بیام

دیرم ی جوری نگام میکنه گفت برو

خلاصه رفتم کارامو انجام داد یکمم خرید کردم رفتم اونجا مرده گفت دخترم میخوای گریه کنی گریه کنا ، تو شوکی؟چرا گریه نمیکنی؟

واقعا ناراحت بودم‌شرایط افتضاحی بود حالم بد بود اما دوس نداشتم گریه کنم

شما جای من بودید چ میکردید؟

ینی خیلی عجیب بود ک گریه نکردم؟

امروز شوهرم راجبش حرف زد یادم افتاد

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب طبیعی هست دیگه گاهی تو شوک هستی نمیتونی گریه کنی 

گاهی هم مغروری و نمیخوای دیگران اشکت را ببینند 

و گاهی اون موضوع قلبتو به درد نمیاره که اشکت سرازیر بشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
گریه نداشت که

خیلی صحنه ی وحشتناکی بود هیچوفت از ذهنم پاک نمیشه واقعا

انقدر عصبی بودم و حالم بد بود رفتم خرید برا خونه پتو لازم نداشتم رفتم پتو خریرم در این حد فشار عصبی روم بود

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خب طبیعی هست دیگه گاهی تو شوک هستی نمیتونی گریه کنی گاهی هم مغروری و نمیخوای دیگران اشکت را ببینند و ...

مغرور نه

قلبمم ب درد اومده بود سرمایمون بود هفته قبلش ی ضرر مالی بزرگ خورده بودیم 

شاید شوک بود واقعا

خیلی صحنه ی وحشتناکی بود هیچوفت از ذهنم پاک نمیشه واقعاانقدر عصبی بودم و حالم بد بود رفتم خرید برا خ ...

خدا را شکر به خیر گذشت

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

منم ی تصادف کردم مقصر بودم۲۰۰تاقابل دوسال پیش خرج ماشین کردممیخندیدم الان میگم فازم چی بود

من اخه ن خندیرم ن گریه رفتم دنبال کارام و خرید

خدا را شکر به خیر گذشت

واقعا خداروشکر

هنوز یادش میفتم تن و بدنم میلرزه

تو اون لحظه هزار بار خداروشکر کردم بچه هام نبودن ک بترسن

تعمیر کار گفت شانس اوردی در باز شد ماشین اینطوری شدنی درا قفل میشه

مدیریت بحرانت خوب بود آفرین 😂

اون هفته انقدر اتفاقای بد افتاده بود برامدن انگار برام عادی بود

۳ تا اتفاق وحشتناک تو ی هفته

واقعا خداروشکرهنوز یادش میفتم تن و بدنم میلرزهتو اون لحظه هزار بار خداروشکر کردم بچه هام نبودن ک بتر ...

الحمدلله

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

خیلی صحنه ی وحشتناکی بود هیچوفت از ذهنم پاک نمیشه واقعاانقدر عصبی بودم و حالم بد بود رفتم خرید برا خ ...

چطوری عصبی بودی بعد رفتی دنبال کار اداری و بعد خرید هم کردی ؟؟؟؟؟؟ 

؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مغرور نهقلبمم ب درد اومده بود سرمایمون بود هفته قبلش ی ضرر مالی بزرگ خورده بودیم شاید شوک بود واقعا

درک میکنم عزیزم

گاهی یک سری اتفاقات در لحظه میفتند که تا ساعت ها مغزت قفل میمونه و سخت به خودت میای 

امیدوارم براتون جبران خسارت شده باشه و دیگه شاهد چنین اتفاقاتی نباشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍