2777
2789
عنوان

چی گیرتون میاد

109 بازدید | 8 پست

یه سری کاربرا خیلی بیشعورن یکی میگه هشدار دادن تخلیه کنید یکی میگه صدای بمب شنیدم نمیدونم چی گیرشون میاد از دروغ و استرس دادن به مردم 

شبکه خبر الان داره زیرنویس میکنه یه چصه زلزله بوده اینا کردنش بمب اتم

خداییش اکر پولی چیزی میگیرید بگید ماهم کامنت فیک بذاریم یکم مردمو بترسونیم

تو خواهی خندید در جایی که گریسته بودی✨❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه جنگ رو چشیدیم دیگه 

صداش رو میشناسیم و میدونیم نمیشه پنهانش کرد یا میدونیم تعارف ندارن میان میزنن میرن 

دیگه این شر و ورا رنگی نداره

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
حالا خوبه جنگ رو چشیدیم دیگه صداش رو میشناسیم و میدونیم نمیشه پنهانش کرد یا میدونیم تعارف ندارن میان ...

کارشونه انگار شده تفریح واسه یه سریا من تقریبا هرشب دارم تاپیک جنگ میبینم اینجا که بچه ها فلان شهر داره صدای انفجار میاد و فلان یا امشب قراره بزنن بسه دیگه اه

تو خواهی خندید در جایی که گریسته بودی✨❤️‍🩹

روانی ان

یا از ستون پنجم دشمنن

کسی ک با شایعه باعث ترس هم وطناش میشه بنظرتون اسمشو چی میشه گذاشت

سلام

ببخشیدا یهویی اومدیم بدون اجازه

آخه ماهم یکی دوتا نخاله داریم تو بچه هامون ک همینجورین

خواستم نظرمو گفته باشم