2777
2789
عنوان

دخترا این کیف به نظرتون برای دانشگاه مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 40 پست
من چون توی دانشگاه چادر میپوشم احساس می‌کنم کوله برام ناجور میشه کیف دوشی و دستی هم چندتا داشتم دیگه ...

اِ منم چادریم

ولی کوله رو نمیتونم ول کنم

البته بعضی وقتا هم عبا میپوشم  تو دانشکاه

زشت نباشه یوقت😅

البت ک برام مهم نی 

راحتم خو

همیشه تو همه کارای حکمتی هست شک نکن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه خیلی هم عالی 👍

قربونت عزیزدلم ممنون❤️

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اِ منم چادریمولی کوله رو نمیتونم ول کنمالبته بعضی وقتا هم عبا میپوشم تو دانشکاهزشت نباشه یوقت😅البت ...

عزیزم🥹😍

منم عاشق عبام ولی چون با مقنعه خوب نمیشه و با روسری هم دانشگاه گیر میده مجبورم با چادر برم وگرنه همش با عبا میرفتم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

لازم شد ی بازار برم سقف گرونی خودم بررسی کنم🤔

قبلش وایسا برات بگم رفتی بازار آمادگی داشته باشی😂❤️

قیمت اجناس زمستونه:

پالتو خز شیک تقریبا پنج تومنه 

بارونی و ترنچ کت بین دونیم تا سه ونیم

کیف اگه جنس معمولی بخوای ۸۰۰،۹۰۰ جنس نسبتا خوب یه تومن به بالا

کفش یه تومن به بالا حتی بدترین و ضعیف ترین کار

بوت و نیم بوت هم یک ونیم تقریبا شروع میشه به بالا 

چرا با مقنعه نشه؟بنظرم خوشکله ک البت سلیقه ایه

اخه عبا با روسری قواره بزرگا خیلی شیک میشه

با مقنعه هم خوبه ولی مثل روسری شیک در نمیاد

یکی از دوستای من عبا رو با شال کشی مشکی میپوشه اون خوبه شبیه مقنعه هم میشه و رسمیه 

اخه عبا با روسری قواره بزرگا خیلی شیک میشهبا مقنعه هم خوبه ولی مثل روسری شیک در نمیادیکی از دوستای م ...

نمیدونم ولی من با مقنعه میپوشم کلی کیف میکنم

تازه کولمم دو بند میندازم😅

البته میرسم جای شلوغ یکیشو درمیارم 

ما اهوازیم

شما کجایین؟

همیشه تو همه کارای حکمتی هست شک نکن  
نمیدونم ولی من با مقنعه میپوشم کلی کیف میکنمتازه کولمم دو بند میندازم😅البته میرسم جای شلوغ یکیشو در ...

نه خب وقتی بهت میاد دیگه اوکیه

من کلا مقنعه بهم نمیاد مشکل اینجاست😃

کرمانشاه عزیزم