2777
2789
عنوان

کلافه شدم از درد حالم بده

88 بازدید | 8 پست

چندروز بود معدم یه حالت سنگین داشت میزد رو قفسه سینه و پشت کتفم پایینتر.رفتم دکتر ازمایش میکروب معده نوشت جوابش هفته ذیگه میاد قرص کلیندنیوم سی‌.پنتوپرازول .ام جی.فاموتیدین داده از دیروزه دردام بیشتر شده بیشتز درد پایین کتفم زیاده امونمو بریده بادگلو میزنم انگار یه چی ته گلوم میاد گلوم خشک شده.یه حس سوزش پشت معدم دارم چرا قرصا بدترم کرده۶ماه  پیش سونو دادم صفرا اینام نبود گفت الان دیگه سونو لازم نیست میترسم اندوسکوپی هم بدم با بیهوشی هم هزینش زیاذه.قلبم نباشه.درد افسزدم کرده

عزیزم شوهرم طبیبه

میگه بخاطر اسید معده هست

گازمعده میزنه به کتفت و قفسه سینه 

یک کاری کن 

راهش اینه ؛ پودر آویشن سه واحد؛ نمک یک واحد ‌؛ قاطی کن و بریز توی ظرف

قبل و بعد از غذا خوردن انگشتت رو خیس کن و بکن داخل ظرف و بمک. 

هم ناهار هم شام هم صبحونه 

صبح هم میتونی دوتا قرص شیرین بیان‌ناشتا بخوری شب هم بخوری قبل خواب

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهرم طبیبهمیگه بخاطر اسید معده هستگازمعده میزنه به کتفت و قفسه سینه یک کاری کن راهش اینه ؛ پو ...

میگن از قلب شاید باشه ترسیدم.اخه دردش دقیقا میزنه پشت معدم و یه کم از کتف پایینتر

اینا علائم عصبی هست برای همین کلیدینیوم داده عزیزم

پنتوپرازول دوره درمانی دو هفته است 

و اصلا نگران نباش نیازی به نمونه و دید مستقیم نیست

درد قلبی هم نیست

اگر تحمل طعم پونه رو دارین روزی نصف لیوان صبح و شب نیمه ساعت قبل غذا بخور عزیزم خیلی موثره

امیدوارم بهترین ها برای شما باشه

اینا علائم عصبی هست برای همین کلیدینیوم داده عزیزمپنتوپرازول دوره درمانی دو هفته است و اصلا نگران نب ...

اخه قبل اینکه برم دکتر انقد دیگه درد نمیکرد الان از دردش نمیتونم بخوابم 

عه قلب میزنه اونجا یعنی

یه بنده خدایی شهر ما سکته قلبی میکنه درد تو قفسه سینه اش دکتر تشخیص معده میده و امپول واسه معده اش میده هنوز از مطب خارج نمی شه می افته و تمام میکنه خانوادهش شکایت میکنند و دیه از دکتر گرفتن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

یه بنده خدایی شهر ما سکته قلبی میکنه درد تو قفسه سینه اش دکتر تشخیص معده میده و امپول واسه معده اش م ...

تو قفسه سینه اره خو قلب ممکنه باشه من اخه معدم درد میکنه میزنه بین کتف پابینتر پشت معدم .بادگلو دارم حس سنگینی معده