2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام

چون مرد خوبیه 

آروم، منطقی، سخت کوش، شوخ و خوش خنده و مهم ترین ویژگیش تکیه گاه بودنه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بابام ♥️

مهربون ،دلسوز ،مردم دار بشدتتت ،با ایمان،بسیاررررر صبور ،خوش قلب 🥺💚

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چرا؟

آهنگاش و زندگی‌ش

تو آهنگاش زندگی‌ش رو هم تعریف کرده

مثلا میگه که:حس میکنم عرضه رو توم 

چون راحت نیستم وایسم پشت سرتون

میخوام اون زنی که بهم مطمئن بود

بگیره سرشو بالا بگه اون پسره منه.

یا تو یه آهنگ دیگه‌ش میگه:ادب به آدم بی ادب نکن

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور

تو خونه گریه کن تو کوچه پهن نشو

نشون هیچکس نده پشت پرده‌تو

الگو ندارم ولی کسایی هستن که چندتا ویژگی شون خوشم بیاد قدرت کلئوپاترا و اعتماد به نفس اسکندر رو دوست ...

آره بعضی وقتا تو یه آدم همه ویژگی‌ای نیست 

از هر کس یه ویژگی خوب میشه برداشت کرد

آره بعضی وقتا تو یه آدم همه ویژگی‌ای نیست از هر کس یه ویژگی خوب میشه برداشت کرد

اره زیاد دارم اینطوری

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

چه عجیب🥺به ذهنی رسیدن یعنی چی؟

یعنی ذهن و افکار و احساسات برشون تسلط نداشت اونا به فکر و احساسشون تسلط کامل داشتن هیچ اتفاقی باعث نمیشد احساسشون بالا پایین بشه احساسشون کامل تو دست خودشون بوده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...