2777
2789
عنوان

🙄صورت صاف ایینه ای داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بعضیا همه چی هم میخورنا ولی پوستشون خوبه

اره دیگه ارثیه 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
شنیدم میگن میرن لیزر و فیشیال و اینا

لیزر ار اف فرکشنال خوبه 

خودتم باید روتین داشته باشی

من خودم پاکسازی انجام میدم

دیروز هم بعد حمام ماسک ذغال گذاشتم

امروز هم بعد شستوشو سرکه سیب و گلاب و اب قاطی کردم به عنوان تونر با پنبه مالیدم 

بعد نیم ساعت با اب ولرم شستم و مرطوب کننده زدم

بعد از ظهر نگا آینه کردم پوستم یه شفافیت و برق خاصی داشت

هم روشن شده بود هم آبدار و جون دار

قند و شکر هم حذف کردم البته

میوه و سالاد هم میخورم

من همونطوری ام ک گفتی خیییلی کم پیش میاد جوش بزنه صورتم

یکمش واس ژنتیکه 

بقیشم هیجی دیگه مراقب خاصی نمیکنم غذا کم‌میخورم خیلی هم اهل هله هوله و روهم خوری نیستم

دیگه همین😐

ولی وقتی توی عقد بودم یکی هم دوران نوجوونیم جوش های وحشتنننناکی میزد صورتم ینی گریم میگرفت خیلی جوش میزدم روحیمو باخته بودم اصن ولی الان باور نکردنی صافه پوستم

من میگم اصل شادابی صورت کم خوری هست؛)) توی احادیث طبی هم بهش اشاره شده پرخوری نشاط صورتو از بین می بره

روتین پوستی انجام میدی

الان بله

مشکل خاصی پوستم نداره ولی روتینو برای حفظ قشنگی پوستم انجام میدم

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍