2777
2789
عنوان

بابام بدجور بچمو ترسوند

261 بازدید | 25 پست

عصری بچم خواب بود بابام اومد بهش گفتم بابا یکم آروم بچه خوابه می‌ترسه گفت باشه گوشیشو پرت کرد میز بچم دومتر از جاش پرید بعدش همینجوری مات بابامو نگا کرد بدجوری ترسید الانم تو خواب هی گریه میکنه الان دیگهدبم میخواد بابامو خفه کنم چون وقتی داداش کوچیکم خوابه هیچکس اجازه نداره تو خونه راه بره میگه ترسیدن وقتی خواب باشی بده ولس برا بچه من از قصد گوشیشو پرت کرد بعد خندید گفت بیدار شدی سرم داره میترکه از عصبانیت خوابم نمیبره مجبورم اینجا موندم شوهرم از این ویروس جدیده گرفته میترسم بچه بگیره چون خیلی تب میکنه 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر منظوری نداشته

بیشتر میترسم بلایی سر بچم اومدهدباشه اونقدر ترسید

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

سخت گرفتی عزیزم.بزرگش نکن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
یه قران و یه تیکه نون و نمک بزار زیر سرش فردا ترسش و با نمک بردارید

چجوری بردارم عزیزم میشه بگی

چرا یه سری ننه باباها رد دادن🙄

آخ دیوونم کردن🤦‍♀️

بچه منم تب داره.این ویرویه دیگه چه علائمی داره

خیلی بده شوهرم که خیلی اذیت شد درست مث کرونا 

یه قران و یه تیکه نون و نمک بزار زیر سرش فردا ترسش و با نمک بردارید

این کارا چیه آخه 

طبیعیه از ترس پاشه بچه با سر و صدا نیازی به نمک و نون و اینا نیست 

باید سعی کنه حواسشو پرت کنه و چمیدونم مثلا بگه تا وقتی من اینجام از هیجی نترس و فلان

این کارا چیه آخه طبیعیه از ترس پاشه بچه با سر و صدا نیازی به نمک و نون و اینا نیست باید سعی کنه حواس ...

آخه بچه ۹ ماهه این حرفا حالیش نمیش طفلی

همون عصر بهش میگفتی الان فایده نداره که

نمیشه که زود دعوا میکنه به مامانم میگم میگه اون دعایی که از دعانویس گرفته بودم اگه میزدی رو شونش هیجیش نمیشد بابا منطق ندارن که🤦‍♀️