2777
2789
عنوان

بابام بدجور بچمو ترسوند

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 25 پست
سعی کن بغلش کنی و دستاشو بگیری نون و نمک برنداری بزاریااا

چیزیش نشه بنظرت اونقدر ترسید

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم هیچی نشده

خیلی وسواس دارم دیکه اگه از ترس مریض شدن آواره نمیشدم الان خیالم راحت بود بچم میخوابید راحت تو خونه بی سرو صدا

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

چجوری بردارم عزیزم میشه بگی

باید یه سینی یا حالا ماهیتابه ای چیزی روحی باشه بزاری روی گاز داغ بشه ،  ته یه لیوانام یکم در حد چند قاشق اب نمک درست کن نمکش بیشتر باشه        سر بچه رو بگیر یکم بالا تر از سینی یکم عقب تر  روشم یه پارچه یا حوله بنداز   آب ننک از بالای سرش زد کن  بسم الله بگو  و بگو ترستو برداشتم و بریز تو سینی داغ    بعدم یه کوچولو سینی تکون بدی عکس میافته توش 

من در حد بلدم سرچ‌کنی فیلم اینا ام میاره    دو نفر باشید راحت تر دیگه       

باید یه سینی یا حالا ماهیتابه ای چیزی روحی باشه بزاری روی گاز داغ بشه ، ته یه لیوانام یکم در حد چند ...

مرسی گلم 😘😘

این کارا چیه آخه طبیعیه از ترس پاشه بچه با سر و صدا نیازی به نمک و نون و اینا نیست باید سعی کنه حواس ...

اون که شما میگی مال همون لحظست    من خودم پسر کوچیک دارم بعد یه بار مه با صدایی چیزی میترسه چند بار هی از خواب میپره و دستاشو رو هوا میگیره بعدم گریه میکنه ، نمیتونم به بچه شش ماهه بگم نترس عزیزم من اینجام😑   تجربه خودمو میگفتم میتونن انجام بدن یا نه    

ای وای داروچی میخورنبچم بیمارستان بستری بود که گرفت

همین قرص سرماخوردگی  و آمپول و سرم خیلی بدهداین ویروس

اون که شما میگی مال همون لحظست من خودم پسر کوچیک دارم بعد یه بار مه با صدایی چیزی میترسه چند بار ...

ترس یه چیز طبیعیه شما خیلی ناراحتی حواست به دور و برت باشه که سر و صدا ایجاد نکنی بچه بترسه