2777
2789

الان داشتم دوتا دختر هم سن همدیگه که میشناسم رو تو ذهنم مقایسه میکردم یکیشون اون بالا بالاها از هرررر لحاظ یکی دیگشون بدبخت عالم که هنوز بدشناسیاش تمومی نداره خب عدالت کجاست؟؟ نباید یکی درمیون خوشی و ناخوشی باشه؟! نمیشه که یکی همش بدبیاری بیاره و آرزوی مرگ کنه یکی دیگه ... هعی روزگار بی رحم😅 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شانس‌ها متفاوته

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
چند سالشونه اونی ک بالا بالاس میش شرایطش یکم بگی

هردو ۲۵ 

اون که گفتم تو خانواده مرفه بزرگ شده توی تهران. بعد خیلی زود جذب بازار کار شده و در سن بیست سالگی که همه گیجن و نمیدونن چیکار کنن ایشون با اشنا به درامد رسیدن و الانم درحال ازدواج با مولتی میلیاردر هستن. خیلی هم خوشگله و چون پولداره لباس هاش همه خوب

اون دومی دقیقا برعکس علاوه بر اون بیماری که گریبان خودش و خانوادش شده وضع مالی پایین و با خرج دوا درمون بالا. 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

هردو ۲۵ اون که گفتم تو خانواده مرفه بزرگ شده توی تهران. بعد خیلی زود جذب بازار کار شده و در سن بیست ...

همه جوره انسان هست روی کره زمین اون‌موردی هم ک میگی با مولتی ملیاردر ازدواج میکنه اونطوری تو کشور ما انگشت شماره مگ چند تا مولتی میلیارد داریم

حالا هستن ادم هایی با وضع خوب ولی ن دیگ در اون حد

امتحانه خداست

خب چرا یکی با پولداری و خوشگلی و رفاه امتحان میشه 

یکی با مریضی و فقر😄 تفاوتش مثل امتحان فیزیک و دینیِ 

همه جوره انسان هست روی کره زمین اون‌موردی هم ک میگی با مولتی ملیاردر ازدواج میکنه اونطوری تو کشور ما ...

حالا نه در اون حد ولی خب ماشین چند میلیاردی سوار شدن و تو برج زندگی کردن واسه ماهای شهرستانی خیلی بالاس و مولتی میلیاردر محسوب میشه😂

یکی روباپول زیاد یکی با نداری بهترین راه قناعت هست طمع عام بدختی انسان هست

ولی خیلی سخته مدام در حال مقایسه میشی