2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این موضوع چیه

105 بازدید | 17 پست

یکی از همکلاسی هام دو سه روز اول مدرسه باهم صمیمی شد البته خیلی برون گراس و باهمه گرم میگیره بعد چند روز یهو بهتون محل نزاره 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا تو مدرسه رو ی ادم حساب باز نکنبا همه ب یه اندازه صمیمی باش

نه من خودم دوست صمیمیم توی اون مدرسه است ولی یک کلاس نیستیم ایشون یهو اومد بهم گفت بیا بشین پیشم خیلی قیافتون دوست دارم و اینا 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

مدلش اینجوریه 

ببین اگه تو هم مثل من شخصیتت اینجوریه که خیلی زود دل میبندی و صمیمی میشی و دلت دوستی صمیمی میخواد از اینجور ادما دوری کن چون من مدلم اینجوریه دوس دارم یدونه دوست باشه ولی باهاش خیلی راحت باشم عین خواهر. ولی اینی که شما گفتی دقیقا برعکس منه 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

باهرکی مثل خودش

منم محل نمی‌زارم ولی خب حس خوبی نگرفتم دلم نمی‌خواد قضاوت کنم

مدلش اینجوریه ببین اگه تو هم مثل من شخصیتت اینجوریه که خیلی زود دل میبندی و صمیمی میشی و دلت دوستی ص ...

من اصلا باهاش حرف نزدم خودش اومد سمتم بعد یهو رفت خب عجیب بود من یه حس بدی ازش گرفتم همین نه 

دروغ چرا یه مقدار هم صمیمی شدیم ولی نه در اون حد 

احتمالا شایدکاری کردی چیزی گفتی ناخواسته که بدش اومده یا کسی دو بهم زنی کرده یا کلا مودی هستد ...

نه من چیز بدی بهش نگفتم که ناراحتش کنه ولی من ازش دلسرد شدم دیگه