2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین که نخوان بچه دار شن

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر اوناییکه بچه دار نمیشن همیشه میگن خودمون نخواستیم یا میگن شوهرم بچه دوست نداره دلیلش دروغ گفتن ...

ما خودمون نخواستیم 

تا بحال هم اقدام نکردیم 

ولی ترسی هم نداشتم از کسی اگر میخواستم و بچه دار هم نمیشدم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

بستگی به طرز فکر داره، آدمای سنتی تر که فکر میکنن بچه برای روز های پیری خیلی اذیت میشن 

ولی آدمی که بدونه بچه از یه جایی زندگی خودش رو داره و قرار نیست که پرستار پدر و مادر بشه واسش وجودش یکی از لذت های زندگی هست ولی نبودش شکنجه نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اکثر اوناییکه بچه دار نمیشن همیشه میگن خودمون نخواستیم یا میگن شوهرم بچه دوست نداره دلیلش دروغ گفتن ...

نه عزیزم واقعا خیلی ها هم هستن‌ که خودشون اصالا از همون خواستگاری توافق کردن بچه دارن نشن

انشالله خدا بهتون یه نی نی ناز بده💖

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

لازم که نیست دیگه بستگی به دیدگاه هرکسی داره

نه از نظر منطقیش میگم .. واقعا ی بچه بسه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

به اونا ربطی نداره خودشون هم حریمشون رو حفظ می‌کنند و اصلا دخالت نمیکنن باهاشون خوبم آدمهای خیلی آرو ...

خداروشکر.بعضی ها رو دیدم مثلا مادرشوهره یک سال از عروسی بگذره زنگ میزنه پسرش ک اگر بچه نمیخواست اول میگفت نمیگرفتیمش هه

اونایی که می گن تو پیری دست تنها می شن الان از هر ده تا خانواده شاید یکشون فقط بچش بیاد مراقبت کنه 

اگه پولدار بشن پرستار می گیری جلوشون دولا راست بشه بده ؟

بشدت مخالف بچه اوردنم

Women=Men

البته اینجا متوجه منظورم نمیشن ولی بچه برکت زندگیه بچه مایه ارامشه

من که خیلی خدارا شکر میکنم دوتا دارم و اگر ستم اجازه میداد سومی را میاوردم‌.

بچه که باشه هر روز زندگیت فرق داره با روز قبل البته که خیلی سخته غصه خوردن داره و هزارتا سختی و ناراحتی ولی ما که فقط برای زندگی تو این دنیا نیستیم. یه دنیای دیگری هم هست که اونجا پاداش همه سختی ها و کارهایی که کردیم را می‌گیریم. بچه بزرگ کردن و تربیت کردنش یعنی یه بنده خوب تحویل خدا بدی

خداروشکر.بعضی ها رو دیدم مثلا مادرشوهره یک سال از عروسی بگذره زنگ میزنه پسرش ک اگر بچه نمیخواست اول ...

بستگی داره به رفتار همسر در مقابل خانواده خودش

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
خواهر زاده و برادر زاده هاشون ارث میبرن

راست میگیا الانم یکی رو یادم افتاد

تو فامیلمون یه دختره بود با یه اقایی ازدواج کرد که کل جمعیتشون پیر بودن و اصلا بچه نداشتن

خود مرده و مامان و باباش که پولدار بودن هیچی

از طرفی عمه و فامیلای‌ پسره هم چون بچه نداشتن میخواستن اموالشون زو بده بهش

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

بنظر من این خانواده ها الان زمان خوشیشونهتو پیری و مریضی کی میخواد ازشون مراقبت کنهکسیو ندارن

پرستار واسه چیه خانه سالمندان برا چیه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵