2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین که نخوان بچه دار شن

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 72 پست
اونایی که می گن تو پیری دست تنها می شن الان از هر ده تا خانواده شاید یکشون فقط بچش بیاد مراقبت کنه ا ...

اره واقعا ادم اگر‌ پول داشته باشه خیلی راحت میتونه پرستار و خدمتکار بگیره

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون زن نداره ، داره مگه؟

اره

از اولم قید کرده بچه نمیخواد 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

البته اینجا متوجه منظورم نمیشن ولی بچه برکت زندگیه بچه مایه ارامشهمن که خیلی خدارا شکر میکنم دوتا دا ...

ولی به سختیش به اینکه کل جوانیت رو بزاری پاشون و رابطه ات با شوهرت مثل قبل شه نمی ارزه

البته منظورم این نیست همه براشون این اتفاق میفته 

ولی خب خیلی ریسکه

من از رخ دادن این موارد میترسم مخصوصا اینکه همه میگن بعد بچه دار شدن زن و شوهر مثل خواهر برادر میشن

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

ما خودمون نخواستیم تا بحال هم اقدام نکردیم ولی ترسی هم نداشتم از کسی اگر میخواستم و بچه دار هم نمیشد ...

من که شما رو نمیشناسم عزیزم 😅

حرفم کلی بود و نگفتم همه .  گفتم اکثرا 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
من که شما رو نمیشناسم عزیزم 😅حرفم کلی بود و نگفتم همه . گفتم اکثرا

متوجه هستم 

منظورم اینه که نباید این تفکر رو داشت

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
ولی به سختیش به اینکه کل جوانیت رو بزاری پاشون و رابطه ات با شوهرت مثل قبل شه نمی ارزهالبته منظورم ا ...

خب حالا فرض کن بچه نیارید تا آخر عمر مگه مثل عروس دوماد میمونی نه عزیزم مطمین باش 

زندگی بی بچه یه روال خسته کننده و عادیع که منجر به افسردگی میشه دیر یا زود همه آنهایی که دیدی خوشحال بودن فقط ظاهر را دیدی روال خسته کننده زندگی خیلی سخته

خب حالا فرض کن بچه نیارید تا آخر عمر مگه مثل عروس دوماد میمونی نه عزیزم مطمین باش زندگی بی بچه یه رو ...

همه ش بستگی به دیدگاه زوجین داره 

و سبک رندگیشون

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌