2777
2789
عنوان

اونقد دوس داشتم یه شخصیت خفن و خطرناک داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 58 پست
🤣🤣🤣🤣🤣 جوووون

من پسرما ، اینجوری جون می‌کشی 😐😐

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا من برا کامنتت گفتم چیکار به تو دارم اصلا مهم نیست که چی هستی 🙂

خداروشکر ، بالاخره دخترا دارن امروزی میشن 😂😂

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

خداروشکر ، بالاخره دخترا دارن امروزی میشن 😂😂

نه اتفاقا 

میبینیم پسری که میاد سایت بارداری دیگه هم جنس حساب میشه 

بخاطر این گارد نمیگیریم برامون مهم نیست دیگه🙂

نه اتفاقا میبینیم پسری که میاد سایت بارداری دیگه هم جنس حساب میشه بخاطر این گارد نمیگیریم برامون مهم ...

اومدم ببینم چی بخورم بچه ام چشمش درشت میشه ، راضی شدی؟

ن دیگه اینجوری خطرناک نباش سعی کن ازار و اذیتت به کسی نرسه آدم خوبی باش🙂بیخیال هر کی باهات بد کرده بالاخره جواب کارشونو پس میده 

من خودم تو دادگاه کار کردم هستن کسایی که دیر شروع کردن تا پنجاه سالگی میتونی تو ازمون وکالت شرکت کنی ولی باید پشتوانه مالی هم داشته باشی

خیلی نخ قاضی رو زدن و رای گرفتن راحت نیستاااا 

قاضی دادگاه بدوی رو مخ زدی 

دادگاه تجدید نظر و دیوان عالی رو چکار میکنی 🖖🤪

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

ن دیگه اینجوری خطرناک نباش سعی کن ازار و اذیتت به کسی نرسه آدم خوبی باش🙂بیخیال هر کی باهات بد کرده ...

نه دوس دارم آخه

سمتت چی بود؟

ینی میتونم اون همه قانون و فلانو حفظ کنم؟ تو خودم نمیبینم🤣

خیلی نخ قاضی رو زدن و رای گرفتن راحت نیستاااا قاضی دادگاه بدوی رو مخ زدی دادگاه تجدید نظر و دیوان عا ...

مگه طلاق دادگاه تجدید نظر داره؟ یا دیوان عالی

خیلی آشنا نیستم منم از وکیلم شنیدم اینکارو میکنن

تا قبل این موضوع هیچی نمیدونستم

من فقط میدونم دادگاه صلح داریم حل اختلاف با دادگاه اصلیه

هنوز شروع نکردیم دادگاه نفقه و مهریه هنوز تشکیل نشده

مگه طلاق دادگاه تجدید نظر داره؟ یا دیوان عالیخیلی آشنا نیستم منم از وکیلم شنیدم اینکارو میکننتا قبل ...

بله عزیزم همه اختلافات در نهایت به تجدید نظر خواهی و دیوان عالی ربط پیدا میکنن 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹