2777
2789

یه شخصیت خیلی مرموز و خطرناک و زرنگ و دارای آشناها و پارتی های زیاد تو همه ارگان ها

مثلا یه ناشناس بهم زنگ میزد جیک ثانیه اسم و فامیلشو درمیاوردم برمیداشتم بازیش میدادم

یا مثلا میتونستم جد اندر جد یکیو دربیارم بکوبم صورتش کلا خیلی حال میکنم مچ یه نفرو بگیرم حالشو جا بیارم

مثلا میتونستم هک کنم ببینم چیکار داره میکنه

یا مثلا الان کارم افتاده تو دادگاه مخ قاضی رو میتونستم بزنم که در تمام مراحل رای به نفع من باشه

دوست داشتم مهره مار داشته باشم همه ازم خوششون بیاد ولی خودشونو در حد من ندونن🤣😄

دلم میخواست از همه چی سر دربیارم و برای هر موضوعی حرفی برای گفتن داشته باشم تو جمع

تازگیا خیلی به وکالت علاقمند شدم ولی دیگه سنم نمیخوره بیام از اول درس بخونم و آزمون قبول شم تا بیام تو کارم حرفه ای شم دیگه تا اون موقع لب گورم 

کاش میتونستم شوهرم و خانوادشو به خاک سیاه بشونم خون گریه کنن به دست و پام بیوفتن ، بعد من باید نابود شن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی حالت خوبه

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

نه والا زندگیه من خودش فیلمه پلیسی ببینم؟

آخه من یه فیلم میبینم که شخصیت اینجوری داره تا یه مدت خودمو شبیه اون تصور می‌کنم 🤣

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس