2777
2789
عنوان

دلم گرفته کسی هست بیاد درددل کنیم

178 بازدید | 36 پست

کسی هست مثل ما نه ماشین داشته باشن نه جاییو دارن برن دلتون بگیره چکارمیکنید شاید در۶,۷ماه یبار بریم بازاری جایی شوهرم صبح تا غروب بکوب سرکاره باحقوق چندغاز خسته پله میاد خونه بخدا دلم نمیاد باش حتی حرف بزنم می‌دونم خستس تا یک لقمه غذا بخوره میبینیش خروپف می‌کنه از خستگی دخترمم همش گریه می‌کنه خواهر یا برادر میخام باهاش بازی کنم آخه تواین وضع دیوونم یک بچه دیگه بیارم بدبختش کنم فردا هم جمعی طبق معمول با گریه میگذره ودلتنگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹تومن

خیلی شغلا هست که با ساعت خیلی کم حقوق خوبی میگیرن 

نمیتونه شغلشو عوض کنه؟ 

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

زندگی خواهر خیلی خیلی سخت شده

خدا کنه بدتردیگه نشه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
همینم بزور گیرش اومد چون بیمه ای چیزی نمیگه

اسنپ حقوقش زیاد تره 

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

خداکمک همه کنه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
من هرشب نگران فردام که نکنه باز وضع بدتربشه همش نگران آینده دخترمم

نگران نباش تومان بخداباشه،ولی حقوق همسرت خیلی کمه،بره یه جایی که طبق وزارت کار بهش پول بدن،هرچندهمونمدکمه ولی بازبهتره

نگران نباش تومان بخداباشه،ولی حقوق همسرت خیلی کمه،بره یه جایی که طبق وزارت کار بهش پول بدن،هرچندهمون ...

توکلت

نگران نباش تومان بخداباشه،ولی حقوق همسرت خیلی کمه،بره یه جایی که طبق وزارت کار بهش پول بدن،هرچندهمون ...

همینم طبق وزارت کار اما پول غذاشو کم می‌کنه از غذا ناهار و صبحونه