2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاایید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 33 پست
راستش خودمم اهل این چیزا نیستم اصلااا ولی دلم میخواد همسرم باشه محبت کنه و قربون صدقه بره ابراز احسا ...

مردااکثرشخصیت سردتری دارن وازما یاد میگیرن خودت شروع کن میادخونه باگرمی ازش استقبال کن با جانم و عزیزم حرف بزن بعضی وقتا پیامک براش بفرست بگوبهش افتخارمیکنی به خودتم برس بازم میگم گرماخونه از خانم خونست تمرین کن بعد یه مدت اونم یادمیگیره

مردااکثرشخصیت سردتری دارن وازما یاد میگیرن خودت شروع کن میادخونه باگرمی ازش استقبال کن با جانم و عزی ...

بابا به خدا من این مدلی بودم انقدر پیام میدادم با زور جواب میداد اونم اصلا جواب عاشقانه رو بلد نبود چه جوری بده حتی انقدر سرد برخورد کرد که منم سرد شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازخودت شروع کن تغییری توزندگیت بده چون بقول خودت ادمایکبارفرصت زندگی دارن  مثلاپاشوصبحونه موردعلاقتون بچین همسرتوصداکن  باهم صبحونه بخورید  یه ذره بخودت برس موهاتوشونه کن یه مدل بزن دوتاگلسربزن یه رژخوشگل بزن یه بوس صبح بخیربگو وقت رفتن بدرقه اش کن یکی دوبارمحل کارش زنگ بزن حالشوبپرس جای خوابتوجداکن  ازبچه ها 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖