2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاایید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دنبال علایق و پیشرفتتچرا فک میکنی بهش نیاز داری ؟همه کسه خودت باش

بابا خیر سرمون ازدواج میکنیم تنها نباشیم من با ۳ تا بچه و شوهر حس بی کسی دارم

من دلم میخواست یه شوهر رفیق و پایه داشته باشم مگه چند بار به دنیا می‌آییم و زندگی میکنیم

بنظرم از خودت شروع کن یه نظمی به زندگیت بده مثلاً اول جای خواب بچه هارو تو اتاق جدامشخص کن  جای خواب خودتونو جداکن وهمونجاکه همسرت می‌خوابه همونجاباش برای صبحانه که گفتی صبح هاپاشواماده کن باهم بخورین یه وقتایی بچه هارو بزار پیش مادرت تاباهم تنها باشین زناباعث گرمای خونه آن یهویی بوسش کن ازش تعریف کن بهش اقتدار بده جذبت میشه در کنارش به خودت بیشتربرس وبزار بدونه که الویت اول خودتی

بابا خیر سرمون ازدواج میکنیم تنها نباشیم من با ۳ تا بچه و شوهر حس بی کسی دارممن دلم میخواست یه شوهر ...

میتونی اینجوری فکر کنی و همش ناراحت و افسرده باشی 

میتونی به خودت بیای و برای خوشحالی خودت راهی پیدا کنی و سرگرم شی و اذیت نشی 

انتخاب با خودته 

ببخشید اینطوری می گم متوجهم که ادم بعد بچه سرش شلوغ میشه اما ایشون یدفعه ای که اینجوری نشده و اگر رض ...

شوهر من مرد خوبیه مهربونه فقط مادرش بهش یاد نداده چه جور مردی باید باشه،ولی من به پسرام یاد میدم با زنش چه جوری رفتار کنه،از دور هر کس مارو میبینه فکر میکنن چه زندگی عاشقانه ای داریم ولی در واقعیت زندگیمون سرده به نظرم به همسرمم میگم انگار خوشی زده زیر دلم ،هرکس همسرمو میبینه خوشش میاد چون بساز و مردم داره

بنظرم از خودت شروع کن یه نظمی به زندگیت بده مثلاً اول جای خواب بچه هارو تو اتاق جدامشخص کن جای خواب ...

راستش خودمم اهل این چیزا نیستم اصلااا ولی دلم میخواد همسرم باشه محبت کنه و قربون صدقه بره ابراز احساسات کنه انقدر نکرده منم بلد نیستم دیگه بکنم این کارارو،به خدا من هر جا رفتم امکان نداشته از چهره تعریف نکنن ولی تو این همه سال دریغ از یه تعریف که از همسرم بشنوم،میشینم فیلم های عاشقانه میبینم خودمو میزارم جای شخصیت اصلی فیلم ببین من چقدر بدبختم 😩