2777
2789
عنوان

کیا به بسته بودن بخت اعتقاد دارن

151 بازدید | 25 پست

من به دلایلی مجبور شدم تو زمان های مختلف پیش دوتا دعانویس برم اولی کلی دعا و اینجور چیزا داد تا بختم باز بشه چند ماه بعد پیش یکی دیگه رفتم اونم باز همون حرف های اولی رو زد فهمیدم با دعا هایی که اولی داده مشکلم حل نشده پس چطور میشه این مشکل رو حل کرد احساس میکنم حل شدنی نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تاپیک دارم سوره شخصی قرآن  با توجه به اسم و اسم مادر محاسبه میشه و سوره ای از قرآن محاسبه میشه ، اونو برای خودتون حساب کنید و انجام بدید .

پیش دعانویس اینا نرید بدتر میشه چون کفر به خدا محسوب میشه ..

بهش نگفتم قبل تو پیش یکی دیگه رفتم

باید میگفتی چون دعا رو دعا میشه و بی اثر

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

یه سری سنگینی ها هس

یه سری موانع حالا درونی و خانوادگی

فقط یه چیز دخیل نیس

الانم که گرونی شدید 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

یه تاپیک دارم سوره شخصی قرآن با توجه به اسم و اسم مادر محاسبه میشه و سوره ای از قرآن محاسبه میشه ، ...

میدونید چیه فامیل مون هر دفعه میاورد دم در خونمون خاک میریخت تا اینکه ما دیدم و فهمیدیم منم بخاطر اون قضیه پیش دعا نویس رفتم که اون اینجوری گفت

میدونید چیه فامیل مون هر دفعه میاورد دم در خونمون خاک میریخت تا اینکه ما دیدم و فهمیدیم منم بخاطر او ...

خوب پس همینو انجام بدید سوره شخصی رو ، ان شاء الله گیروگرفتاری باشه باز میشه، از قرآن و کلام خدا بالاتر نداریم. 

علوم غربیه مثل اسمش غریبه ومردم فکر میکنن دعا نویسی خرافاته

نفهمیدم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱