2777
2789
عنوان

شمارمو بدم به کراشم ⁉️

133 بازدید | 11 پست

بچه ها رو مشاور کنکورم کراش داشتم طوریکه وقتی میخواسم از ایران خارج شم گریه م میگرفت یادش میفتادم 

روزی که پرواز داشتم  

بهم گفت میری یه جای دور و من از الان دلم تنگ شده منم گفتم رسیدم اونجا وقتی سیمکارت گرفتم بهت میدم شمارمو 

بعد برگشت بهم گفت این حقیقت رو انکار نمیکنم که تا الان برام مهم نبودی ولی الان چون میخوای بری خارج و رشته مورد علاقتو بخونی خیلی دلم میخواد باهام دوس باشی بعدش گفت شوخی کردم🤦🏻‍♀️ 

قبلا این مدلی صحبت نکرده بود باهام همیشه احتراممو داشت نمیدونم چرا این حرفو زد خیلی بهم برخورد یعنی ارزش ادما براش به مدرک و رشتشونه اونم ادمی که اهل مطالعه و ادبیاته کلا ذهنیتم راجبش عوض شد 

بدم اومد از حرفش ولی ته قلبم دوسش دارم هنوز🥲 

بنظرتون شمارمو بدم بهش یا نه ؟ 

لطفا فقط نگید اره یا نه دلیلشم بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرهه به نظرم اگه آدم خوبیه کیس خوبیه واسه آشناییی

ببین اسی ترسوندی منو مشاور منم جدیدا خیلیییی زیاد پیام میده بعد اختلاف سنیم نداریم آنچنان بعد همزمان مشاور دوستمم هست اون میگه هرشب گزارشکار منو چک نمیکنه دو روز یه بار شاید ولیی هر شب به من بازخورد میده حتی مثلا اگه من دوازده بفرستم دوازده ده دیقه سین میزنه

مشاورم مشاورای قدیم😂

آرهه به نظرم اگه آدم خوبیه کیس خوبیه واسه آشنایییببین اسی ترسوندی منو مشاور منم جدیدا خیلیییی زیاد پ ...

تو رو خدا اشتباه منو نکن دل نبند سال کنکورت  بچسب به درست من الان مهاجرت کردم شایدم هیچوقت نبینمش دیگه ولی روزی نیس که یادش نباشم 

نمیتونم بگم کجا اون سال آخره پزشکیه من سال اول

ایول دختر چقدر شیپتون‌ عالیه🥹

آره وقتی اونم تمایل نشون داده و شاید منظور حرفش این بود که قبل این نمی‌خواسته مزاحم درس خوندنت‌ بشه

عضو 

تو رو خدا اشتباه منو نکن دل نبند سال کنکورت بچسب به درست من الان مهاجرت کردم شایدم هیچوقت نبینمش دی ...

نه بابا من زیاد اهلش نیستم😂

حتی چند ماه پیشم بود یه آقایی پیشنهاد دادن پزشکم بودن یعنی یکی از آشناهامون بودن

بعد دیدم واقعا ذهنم درگیر میشه گفتم نمیتونم

تو رو خدا اشتباه منو نکن دل نبند سال کنکورت بچسب به درست من الان مهاجرت کردم شایدم هیچوقت نبینمش دی ...

ولییی امیدوارم هر چی قسمتتونه خدا براتون صد برابر بهترشو رقم بزنه دوریییی خیلیی بده☹

میتونم بپرسم چطور مهاجرت کردی؟ بورسیه شدی؟ هزینه ها چطورن؟..

نه عزیزم بورسیه نشدم 

ارز داره روز به روز بالا میره قیمتا اصلا ثابت نیس و از اون چیزی که حساب کرده بودم خیلی بیشتر شده