دیشب یه کاربر تاپیک زده بود برا تولدتون چی کادو میدین به خودتون . یکی معذرت میخوام گفته بود گی بعد استارتر گفته بود یعنی چی منم معنیشو گفتم البته چند نفر دیگه هم گفتن بهش . اونوقت یکی اومده رو کامنت من و اون یکی دو نفر ریپلای کرده یه همچین چیزی تقریبا گفته بود ، به خاطر بیشعوریت تاپیک رو گزارش میزنم . استارتر تاپیکشو بست که دعوا نشه منم مثل اون شخص رفتم تلافی کردم تو تاپیکاش بهش حرف زدم میدونم کارم بچگانه بود ولی حقش بود حالا فشاری شده تاپیک زده که من فیکم . روانی بگو اول تو بیخود و بی جهت میپری به بقیه و بعد تو تاپیکات خودتو فرشته نشون میدی اونوقت بیا چرت و پرت بگو تهمت بزن که من فیکم. تا بحال نه تاپیکای جنجالی زدم و نه دروغ و رویا بافی کردم یه کاربرم مثل بقیه . اول معنی فیک رو بفهمه بعد چرت و پرت بگو
مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
والا منم حالا تو یه تاپیکی نظرمو گفته بودم یکی از کاربرا عقده بازی در اورد دیگه جوابشو ندادم دس از سرم بر داره. اینجا بعضیا میان عقده هاشونو بریزن سرمون شما خودتو ناراحت نکن جوابشو ندی خودش میره پی کارش
حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻