2777
2789
عنوان

زنیکه روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 27 پست
یه طرفه نمیشه قضاوت کرد هم لینک اون تاپیک رو بده هم لینک تاپیکش که خودت رفتی کامنت گذاشتی براش

من دنبال قضاوت و حق با کیه نیستم فقط حرفم اینه من یه کاربر عادیم‌ بدون هیچ دروغ و دغلی‌ که بشه اسمش فیک بودن گذاشت

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم حالا تو یه تاپیکی نظرمو گفته بودم یکی از کاربرا عقده بازی در اورد دیگه جوابشو ندادم دس از س ...

واقعا نمی‌تونستم جوابشو ندم بزارم توهین کنه و بره

واقعا نمی‌تونستم جوابشو ندم بزارم توهین کنه و بره

واقعا بعضیا پشته گوشی لات پلاستیکی میشن 😅

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

واقعا بعضیا پشته گوشی لات پلاستیکی میشن 😅

😂😂😂. 

واقعا تابحال ندیده بودمش تو سایت و اصلا باهاش همکلام نشده بودم که بگم آره تقصیر من بوده یه زمانی باهاش بد حرف زدم و فلان ولی نه حتی یه کلمه هم تا بحال باهاش حرف نزده بودم که اومده میگه بیشعور و ... 

منم الکی خودمو فرشته نشون نمیدم واقعیت و میگم حرصم گرفت یکی بی دلیل بهم توهین کنه رفتم در جواب این حرفش تو چندتا از تاپیکاش بهش حرف زدم چیزی که عوض داره گله نداره‌ حق نداره‌ توهین کنه و جوابشو گرفت بعدش بره به دروغ بگه من فیکم‌ و فلان 

😂😂😂. واقعا تابحال ندیده بودمش تو سایت و اصلا باهاش همکلام نشده بودم که بگم آره تقصیر من بوده یه ز ...

این دنباله شره ولش کن حالا یه ضرب المثلی هس بگم میترکم  به چیزای مهمتر اهمیت بده😂

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻