2777
2789

چند وقت پیش با شوهرم بحث داشتن بی احترامی کرد به شوهرم تو مسافرت ما هم شبونه برگشتیم و از اون به بعد هم هیچ زنگی نزدم و کلا کات کردم من شوهرمم جواب‌نمیده بهشون و نمیره...اونجا هر چی دلش خواست به من گفت و من بی محلیش کردم.امروز دیدمش تو خیابون خیلی ضایع صورتشو کج کرد منم اصلا نگاهش نکردم.🤣🤣🤣

انگار نه انگار

خیلی عقده داره  ازم

دعاش کنید.

خدا شفاش بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه قطع رابطه همینه منم بارها خانواده همسرمو دیدم ولی خودمو کج نکردم تابلو بشم مثل بقیه مردم غریبه از کنارشون رد شدم انگار نمیشناسم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مهم نیس. کاش روابط خانوادگی بهم نخوره .چون آدم ته دلش همخونشو دوس داره .

اون هم خون من نیست...اگرم احترام حالیش بود حرمت برادر بزرگشو نمیشکست با سلیطه بازی و دهن پارگی...غریبه با شخصیت به از اشنای بیشعور