2777
2789
عنوان

ولی خودمونیما بعضی دخترا چقد خوشگلن🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی هر کدوم یه رنگ؟یکی از چاقی میناله یکی از لاغری😂

مثلا یه جا تیره یه جا تیره تر یه جا روشن تر 

آره دیگه نه چاقی زیاد خوبه نه لاغری 

ولی حداقل چهره خوب باشه یکم من هیچیش رو ندارم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من الان حدود یه سال دیگه رژیم نیستم راستش سه سرای مشکلا برام پیش اومدم و استرس دارم مدام هم خسته خوا ...

اره منم استرس ک بگیرم خود زنی میکنم غذا نمیخورم😂

ولی خوب واقعا ادمی مثل من باید دو ساعت یکبار غذا بخوره

عاشقم❤️

خوب کراتین ۱۲۰۰ال۲گینر هم بسته به وزنش ۳به بالاولی برای شروع کراتین استفاده کن یه دوره

اوهوم شما ورزشکاری؟

گرونه که ابالفضل ماهیانه پنج تومن بدم به کراتینن

عاشقم❤️

مثلا یه جا تیره یه جا تیره تر یه جا روشن تر آره دیگه نه چاقی زیاد خوبه نه لاغری ولی حداقل چهره خوب ب ...

چی بگم گلم منم خودمو نگاه میکنم میگم واقعا استخونیم بعضی وقتا خجالت میکشم حتی کسیو بقل کنم 

جدیدا رفته بودم شهرستان دختر فامیل منو دیده میگه تروما داری مبینا ک لاغر شدی خب اره داشتم بخاطر اونم بود ولی جز اون کلا هم لاغرم میرم شهرستان هی میگن لاغر شدی شب نمیخابی نمیدونم چی واقعا نظر کسی واسم مهم نیستا اما کلا خودم دوست دارم تپل تر باشم 

عاشقم❤️

ولی باید ۱۰.۱۲روز ورزش کنی بعد شروع کنیا به استفاده یا اگه میتونی حتی یه ماه همینجوری ورزش کن

اخه ورزش کنم بدتر وزنم میاد پایین چون تغذیم خوب نیست

اول باید تعذیم اصلاح بشه لااقل پنج شیش کیلو با غذا اینا اضاف کنم بعد ورزش اون زمان ک رفتم بدن سازی مربیم به مامانم گفته بود اره دخترت لاغر شده یا تغذیش درست کنه یا کلا ورزش نکنه

منم دیدم فایده نداره ول کردم

عاشقم❤️

خوب تغذیت خوب نباشه کراتین هم جواب نمیدهکم میخوری؟

اره تغریبا ولی مثلا کلا بد غذام هستم

گوشت ک کلا نمیخورم

اگه دو ساعت یکبار غذا بخورم تغریبا روزی هفت وعده باید بخورم

من کلا دو وعده میخورم صبحانه هم نمیخورم 

دیگه یه وقتا غروبم بخورم بشه سه تا

عاشقم❤️