2777
2789
عنوان

ولی خودمونیما بعضی دخترا چقد خوشگلن🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 120 پست
😂😂حوصله میخاد صب تا شب باید در حال خوردن باشی

اشکال نداره تو میتونی یه ترکیب عالی بهت پیشنهاد میکنم گوجه و خیار زو خورد کن سس هزار جزیره دلپذیر بهش برن و قاطی کن و با غذات بخور مطمئنم میخوای هر لحظه غذا بخوری 😅

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها با اینا گه مصرف می‌کنی چقدر وزن گرفتی؟

من الان حدود یه سال دیگه رژیم نیستم راستش سه سرای مشکلا برام پیش اومدم و استرس دارم مدام هم خسته خواب 

60کیلوم 

قبلا 68 بودم با قد 173

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

من اون کلیپارو ببینم نه تنها از غذا خوردن سیر میشم بلکه از زندگی هم سیر میشم

عزیزم گوجه و خیار رو خورد کن و سس هزار جزیره دلپذیر بهش بزن و قاطی کن با غذات بخور مطمئنم عاشق غذا خوردن میشی 

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

چنده وزنت؟

۴۵

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
عزیزم گوجه و خیار رو خورد کن و سس هزار جزیره دلپذیر بهش بزن و قاطی کن با غذات بخور مطمئنم عاشق غذا خ ...

عزیزم من اشتهام خوبه خیلی عاشق غذا خوردنم
منتهی ایده دادین که بره کلیپ ببینه. گفتم ادم اشتهاش کور میشه اونارو ببینه    

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

هعی کاش منم لاغر بودم فقط چاقم بد قیافم موهام وزه هر گوشه بدنم یه رنگ داره مثل بشکه شهرداری

یعنی چی هر کدوم یه رنگ؟

یکی از چاقی میناله یکی از لاغری😂

عاشقم❤️