2777
2789
عنوان

ولی خودمونیما بعضی دخترا چقد خوشگلن🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 120 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک لاغر شدم

خب دیگه....

این جواب نداد😟

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

عزیزم من و تورو‌‌ بندازن تو مخلوط کن یه آدم نرمال در میاد چون منم اضافه وزن دارم 😂☺️❤️

عزیزممم😂😂پارتنرم بعضی وقتا بهم میگ چوب خشک کصافط

البته میگه شوخی میکنم فلان

اون حالا هی اضاف میکنه من هی کم😂😕😕

بهش میگم لااقل از لوپات بده بهم😕😕

عاشقم❤️

😂😂بذا پولدار شممممم منم میکوبم از نو میسازم😂🤕😭😭

به امید خدا عزیزم🤍

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

منم لاغرم ولی خوشگل و از خدامه میرم بیرون کسی نگاهم نکنه متنفرم از زل زدن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
فک میکنیاگه خودتو دوست داشته باشی فقط این اتفاق میوفته وگرنه اگر تپلم بشی باز از خودت راضی نمیشی

راضی راضی نه ولی خیلی بهتره

ببین بحث اعتماد به نفس به کنار

شاخص توده بدنی هر فرد با توجه به وزنش از لحاظ پزشکی و تناسب اندام میگه اگر تو یه بازه خاصی باشی نرمالی

اگر. کمتر لاغری اگر بیشتز اضافه وزن و باعث مریضی میشه

عاشقم❤️